-->

Chord dan Lirik Lagu Aku Tenang - Happy Asmara

Intro: 
C

         F
Pengenku siji
         G        C    Am
Nyanding kowe selawase...
       Dm
Ra ono wong liyo
      G        C
Sing iso misahake..

         F
Cukup sliramu
     G       C    Am
Gawe atiku tenang..
         Dm
Ra bakal ilang
        G             C
Mergo kowe sing tak sayang..

Iterlude : 
F  G  Em  Am  Dm  G  C

C        F           C   F
Sumilire angin ndalu iki..
C         F         G
Kelingan esemmu dek wingi
       Em               Am
Tansah kegowo nganti saiki
     Dm              G          C
Ra biso ilang nganti kegowo ngimpi..

Dm      G
Wes.. suwe..
    C          Am
Aku ngenteni kowe
       Dm      G         C
Nganti saiki biso dadi siji..

Dm       G
Mung.. kowe..
       C               Am
Sing purun nompo opo kahananku
  Dm                G            C
Matursuwun tresnomu mung kanggo aku..

Reff :
            F
  Pengenku siji
            G        C
  Nyanding kowe selawase
   Am       Dm
  Ra ono wong liyo
         G        C
  Sing iso misahake..

            F
  Cukup sliramu
        G       C
  Gawe atiku tenang
   Am         Dm
  Ra bakal ilang
           G             C
  Mergo kowe sing tak sayang..

Melodi / Musik : 
F  G  Em  Am  Dm  G  C
F  G  C  Em  Am
Dm  G  C

Dm      G
Wes.. suwe..
    C          Am
Aku ngenteni kowe
       Dm      G         C
Nganti saiki biso dadi siji..

Dm       G
Mung.. kowe..
       C               Am
Sing purun nompo opo kahananku
  Dm                G            C
Matursuwun tresnomu mung kanggo aku..

Reff :
            F
  Pengenku siji
            G        C
  Nyanding kowe selawase
   Am       Dm
  Ra ono wong liyo
         G        C
  Sing iso misahake..

            F
  Cukup sliramu
        G       C
  Gawe atiku tenang
   Am         Dm
  Ra bakal ilang
           G             C
  Mergo kowe sing tak sayang..

            F
  Pengenku siji
            G        C
  Nyanding kowe selawase
   Am       Dm
  Ra ono wong liyo
         G        C
  Sing iso misahake..

            F
  Cukup sliramu
        G       C
  Gawe atiku tenang
   Am         Dm
  Ra bakal ilang
           G             C
  Mergo kowe sing tak sayang..

Outro : 
Dm  G  C
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter