-->

Chord Lagu Layang Kangen - Didi Kempot

 Intro : 
 C  Dm  F  C  G
 Em  A  Dm  G

       C         F         C
 Layangmu tak tampa wingi kui
           Am               Em
 Wis tak waca apa karepe atimu
      F       G    Em        Am
 Trenyuh ati iki maca tulisanmu
       F         Dm          G
 Ra krasa netes eluh ning pipiku

 Interlude: 
 F  G

    C            F       C
 Umpama tanganku dadi suwiwi
      Am                  Em
 Iki uga aku mesti enggal bali
        F     G    Em           Am
 Ning kepiye maneh merga kahananku
      F      G      C
 Cah ayu entenana tekaku

 Musik: 
 Am  G  F  Em
 Am  G  F  G  C

 Reff:
       C                       F
 Ra maido sapa wong sing ora kangen
        Dm                   G   F  G  C
 Adoh bojo pengen turu angel merem
       C                     F
 Ra maido sapa wong sing ora trenyuh
         Dm                    G
 Ra kepethuk sak wetara pengen weruh
     F    G     Em     Am
 Percaya aku kuatna atimu
      F      G        C
 Cah ayu entenana tekaku

     C           F       C
 Umpama tanganku dadi suwiwi
      Am                  Em
 Iki uga aku mesti enggal bali
        F     G    Em           Am
 Ning kepiye maneh merga kahananku
      F      G      C
 Cah ayu entenana tekaku 

 Musik: 
 Am  G  F  Em
 Am  G  F  G  C

 Reff:
       C                       F
 Ra maido sapa wong sing ora kangen
        Dm                   G   F  G  C
 Adoh bojo pengen turu angel merem
       C                     F
 Ra maido sapa wong sing ora trenyuh
         Dm                    G
 Ra kepethuk sak wetara pengen weruh
     F    G     Em     Am
 Percaya aku kuatna atimu
      F      G        C
 Cah ayu entenana tekaku
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter