-->

Chord Lagu Tanjung Mas Ninggal Janji - Didi Kempot

Intro : 
C  Em  F  C
Dm  Am  Dm  G  C
G

C         Em      Am
….bebasan koyo..ngenteni..
F           G          C
….udaning mongso..ketigo
F               G
….snajan mung sedelok
C           Am
ora dadi ngopo
   Dm                   G
penting..biso ngademke ati..ouow..woo..

C       Em     Am
…semono ugo..rasane atiku
F              G        C
…mung tansah nunggu tekamu..
F           G        C           Am
…ra kroso setahun..kowe ninggal aku
  Dm      G        C
kangen..kangene atiku..

Int : 
Dm  G  C 

Reff:
     Em               
    aku sih kelingan..
            Am
    naliko ing  pelabuhan
            F           G     C
    kowe janji lungo ra ono sewulan
    Em                  Am
    nanging saiki wis luweh ing janji
         F        G         C
    nyatane kowe ora bali-bali..

    Dm         G               C     Am
    ning Pelabuhan Tanjung Mas kene...
     Dm        G         C
    biyen aku ngeterke kowe
    Dm         G              C   Am
    ning pelabuhan semarang kene..
    Dm            G     C
    aku tansah ngenteni kowe..

Melodi : 
C  Am
Dm  G  C 
Dm  G  C
G

C       Em     Am
…semono ugo..rasane atiku
F              G        C
…mung tansah nunggu tekamu..
F           G        C           Am
…ra kroso setahun..kowe ninggal aku
  Dm      G        C
kangen..kangene atiku..

Int : 
Dm  G  C 

Reff:
     Em               
    aku sih kelingan..
           Am
    naliko ing  pelabuhan
            F           G     C
    kowe janji lungo ra ono sewulan
    Em                  Am
    nanging saiki wis luweh ing janji
         F        G         C
    nyatane kowe ora bali-bali..

    Dm         G               C     Am
    ning Pelabuhan Tanjung Mas kene...
     Dm        G         C
    biyen aku ngeterke kowe
    Dm         G              C   Am
    ning pelabuhan semarang kene..
    Dm            G     C
    aku tansah ngenteni kowe..

Ending:
C         Em      Am
….bebasan koyo..ngenteni..
F           G         C
….udaning mongso..ketigo
F           G        C           Am
…ra kroso setahun..kowe ninggal aku
  Dm      G        C
kangen..kangene atiku..
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter