-->

Kunci Gitar dan Lirik Lagu Lilakno Lungaku - Losskita

Intro: 
C
F  G  Em  Am
F  G  C

 C
aku ora nyongko
      Em
bakal ngene akhire
  F       G         C
dadi... mlaku dewe-dewe 
   F        G
mergo... tresno
    C     G/B   Am
ra iso di peksakno
 F              G        C
ati ikhlas lan nrimo legowo...

    C
senajan kowe lungo
      Em
dongaku tetep iseh ono
  F        G          C
mugo... kowe tambah bahagio..
   F        G
mantepke atimu
     Em        Am
kowe kudu percoyo
   F        G         C
tanpo aku kowe tetep iso..
  F                    G
mugo... leh restune wong tuo

Reff:

   F          G
 lilakno lungaku
         Em       Am
 lurusno dalan mlakumu
    F            G        C
 ra bakal tak ganggu urusanmu... 
    F         G
 mlaku dewe-dewe
          Em       Am
 kowe wes karo liyane
   F          G         C
 mugo Gusti maringi restune...

Interlude : 
F  G  Em  Am
F  G  C
F  G  C

    C
senajan kowe lungo
      Em
dongaku tetep iseh ono
  F        G          C
mugo... kowe tambah bahagio..
   F        G
mantepke atimu
     Em        Am
kowe kudu percoyo
   F        G         C
tanpo aku kowe tetep iso..
  F                    G
mugo... leh restune wong tuo

Reff:

   F          G
 lilakno lungaku
         Em       Am
 lurusno dalan mlakumu
    F            G        C
 ra bakal tak ganggu urusanmu... 
    F         G
 mlaku dewe-dewe
          Em       Am
 kowe wes karo liyane
   F          G         C
 mugo Gusti maringi restune...
   F          G          C
 mugo Gusti maringi restune...
   F       G               C
 mugo Gusti.. maringi restune...
 
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter