-->

Chord Angin Dalu - Woro Widowati

Agar sesuai chord aslinya, gunakan capo di fret 7 atau ubah nada dasar pada navigasi transposer dibawah dari G menjadi D.
 Intro :
 G  A  F#m  Bm
 G  A  D  

                D
 duwe ku mung roso tresno
                F#m
 duwe ku mung roso sayang
             G              A
 nganti nyawaku ninggalke rogo
         G        A
 rosoku ora ilang..

                D
 tresno neng njero dodo
                  F#m
 seng tak jaluk imbangono
        G           A
 masio aku ra sugeh bondo
             D
 moh yen digawe loro  

 Reff :
       G         A
 sak pedote nafasku
        F#m             Bm
 mung kowe seng tak tunggu
         Em
 ora ono liyane
            A
 seng neng atiku  

       G          A
 sak oncat'e nyawaku
     F#m          Bm
 ora ngaleh tresnaku
        Em
 ademe angin dalu
   A          D
 dadi saksi bisu  

 Interlude :
 G  A  F#m  Bm
 Em  A  D  
 G  A  F#m  Bm
 Em  A  D  

                D
 tresno neng njero dodo
                  F#m
 seng tak jaluk imbangono
        G           A
 masio aku ra sugeh bondo
             D
 moh yen digawe loro   

 Reff :
       G         A
 sak pedote nafasku
        F#m             Bm
 mung kowe seng tak tunggu
         Em
 ora ono liyane
            A
 seng neng atiku  

       G          A
 sak oncat e nyawaku
     F#m          Bm
 ora ngaleh tresnaku
        Em
 ademe angin dalu
   A          D
 dadi saksi bisu  

       G         A
 sak pedote nafasku
        F#m             Bm
 mung kowe seng tak tunggu
         Em
 ora ono liyane
            A
 seng neng atiku  

       G          A
 sak oncat e nyawaku
     F#m          Bm
 ora ngaleh tresnaku
        Em
 ademe angin dalu
   A          D
 dadi saksi bisu  
        Em
 ademe angin dalu
   A          D
 dadi saksi bisu
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter