-->

Chord Balungan Kere - Ndarboy Genk

 Intro :
 G  Am  D  G
 Cm  G  Em  Am  D  G

 G               Am
  Mbiyen aku tau kelangan
 D              G
  Nganti saiki isih kelingan
 Em         E          Am
  Kowe sing tak anti anti
                   D
 Bebrayan tekane pati
                  G    Cm  D
 Jebule mblenjani janji... 

 G                Am
  kabeh iki mergo kahanan
 D                  G
  ben iso nyukupi kebutuhan
 B  Em      E       Am
     aku kerjo esuk sore
                       D
 nanging kowe sambat wae
                 G
 jarene balungan kere..

 Reff :
                  C
 opo pancen wis nasibku..
 D       C          Bm
  kudu pisahan karo sliramu
 E                  Am
  jaremu arep nompo opo anane
            D            
 nanging nyatane tresnaku 
          G
 mbok sepelekke.. 

 Dm      G        C
  kudune kowe ngerteni
 D           C        Bm
  kabeh mung titipane gusti
 E                    Am
  senajan atiku wis bubrah
                      D
 ngandelingno ning ibadah
                    G
 gusti sing paringi berkah 

 Bridge :
   G  D   Em         Bm
 sena jan balungan kere
        C          G
 ora kendo nyambut gawe
     Em           Bm
 senajan dalan ra alus
         C      D    G
 sing penting wani terus

 Interlude : 
 Em  C  D  G
 Am  D  G  Em
 Am  D  G

 G                Am
  kabeh iki mergo kahanan
 D                  G
  ben iso nyukupi kebutuhan
 B  Em      E       Am
     aku kerjo esuk sore
                       D
 nanging kowe sambat wae
                 G
 jarene balungan kere..

 Reff :
                  C
 opo pancen wis nasibku..
 D       C          Bm
  kudu pisahan karo sliramu
 E                  Am
  jaremu arep nompo opo anane
            D            
 nanging nyatane tresnaku 
          G
 mbok sepelekke.. 

 Dm      G        C
  kudune kowe ngerteni
 D           C        Bm
  kabeh mung titipane gusti
 E                    Am
  senajan atiku wis bubrah
                      D
 ngandelingno ning ibadah
                    G
 gusti sing paringi berkah

 Ending :
 Em        E        Am
  senajan atiku wis bubrah
                      D
 ngandelingno ning ibadah
                    G      
 gusti sing paringi berkah.. 

 Outro :
 C  D  G
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter