-->

Chord Gede Roso - Abah Lala

 Intro :
 Dm  A#  F
 Gm  C  F

 F         Am
 kudu piye maneh
    Dm           Am
 anggonku mbuktekke
         Gm
 tresno iki nrimo
                  C
 ra mung nggo dolanan..

 F               Am
 wis tak perjuangke
           Dm          Am
 nganti bingung kudu piye
          Gm
 pengenku mung siji
    C         F
 nyenengke atimu..

 Gm         C
 opo kurang percoyo
  F  C        Dm
 opo kurang bukti
 Gm
 kabeh wis tak lakoni
        C
 kudune kowe ngerteni..

 Reff :
   Dm     Am
 gede.. roso..
         A#
 tresno iki tulus
         F
 kanggo sliramu
    Gm         C
 yo mung ono kowe
         A   A7
 ning atiku...

    Dm       Am
 nanging.. loro..
          A#
 yen roso sayangku
        F
 mbok sio sio
   Gm                 C
 wani sumpah tresnaku mung 
          F
 kanggo kowe.. 

 F         Am
 kudu piye maneh
    Dm           Am
 anggonku mbuktekke
         Gm
 tresno iki tulus
                  C
 ra mung nggo dolanan..

 F               Am
 wis tak perjuangke
           Dm          Am
 nganti gundah kudu piye
          Gm
 pengenku mung siji
    C         F
 nyenengke atimu..

 Gm          C
  opo kurang percoyo
 F   C      Dm
 opo kurang bukti
 Gm
  kabeh wis tak lakoni
        C
 kudune kowe ngerteni.. 

 Reff : 
   Dm     Am
 gede.. roso..
         A#
 tresno iki tulus
         F
 kanggo sliramu
    Gm         C
 yo mung ono kowe
         A   A7
 ning atiku...

    Dm       Am
 nanging.. loro..
          A#
 yen roso sayangku
        F
 mbok sio sio
   Gm                 C
 wani sumpah tresnaku mung 
          F
 kanggo kowe.. 

 Interlude :
 Gm  C  F  Dm
 Gm  C  A  
 A#  C  A

 Reff :
   Dm     Am
 gede.. roso..
         A#
 tresno iki tulus
         F
 kanggo sliramu
    Gm         C
 yo mung ono kowe
         A   A7
 ning atiku...

    Dm       Am
 nanging.. loro..
          A#
 yen roso sayangku
        F
 mbok sio sio
   Gm                 C
 wani sumpah tresnaku mung 
          F
 kanggo kowe..  

 Ending :
   Gm                 C
 wani sumpah tresnaku mung 
          F
 kanggo kowe..
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter