-->

Chord Kalung Emas - Didi Kempot

 Capo di fret 4
 Intro :
 C  Em  F  G
 
 C                Em
 Kalung emas sing ono gulumu
   F         G        C
 Saiki wis malih dadi biru
    Dm           G
 Luntur koyo tresnamu
        Em     Am
 Luntur koyo atimu
    F         Dm       Bb  G
 Saiki kowe lali karo aku..
 
 C               Em
 Kalung emas kui mbiyen tak tuku
     F             G         C
 Tak pasrahke mung kanggo sliramu
   Dm           G
 Gedhe roso tresnaku
         Em        Am
 Yo mung kanggo sliramu
       F        G        C
 Ra nyono kowe lali karo aku
 
 Reff :
 G                 Am       Em
 Loro atiku..atiku keloro loro
    F          G              C
 Rasane nganti tembus ning dhodo
 
 Interlude :
 Dm  G  C
 
 G                   Am          Em
 Nangisku iki..Mergo kowe sing njalari
      F         D        G
 Kebangeten opo salahku iki
         C  Fm  G
 Opo dosaku iki..
 
 Interlude :
 C  Em  F  G  C
 Dm  G  Em  Am 
 F  Dm  Bb  G
 
 C               Em
 Kalung emas kui mbiyen tak tuku
     F             G         C
 Tak pasrahke mung kanggo sliramu
   Dm           G
 Gedhe roso tresnaku
         Em        Am
 Yo mung kanggo sliramu
       F        G        C
 Ra nyono kowe lali karo aku
 
 Reff :
 G                 Am       Em
 Loro atiku..atiku keloro loro
    F          G              C
 Rasane nganti tembus ning dhodo
 
 Interlude :
 Dm  G  C
 
 G                   Am          Em
 Nangisku iki..Mergo kowe sing njalari
      F         D        G
 Kebangeten opo salahku iki
         C  Fm  G  C
 Opo dosaku iki..
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter