-->

Chord Lintang Ati "Titip Angin Kangen" - Dwi Putra

 Intro :
 G  Bm  C  D  G
 Am  Em  C  D  G

         G
 Lintang sing ono ing wengi
   Bm
 Gawe kangen ati
  C              D            G
 Ati sing tansah nandang kasmaran iki
   Am              Em
 Endahe esemu gawe bungahe atiku
          C                 D
 Mung sliramu pepujaning atiku
 
        G
 Ning awang katon netramu
     Bm
 Ing saben wengiku
    C         D         G
 Keroso ing sumilire angin dalu
    Am
 Sliramu duh ningmas
           Em
 Sing dadi memani e kalbu
        C                     D
 Mung sliramu sing ono ning atiku
                 G
 Aku treno sliramu

 Intro :
 C  D  G
  
 Reff :
 Em             Bm
 Ning angin tak titipne
   C                  G
 Roso kangen marang sliramu
    C                 G
 Nadyan batin pengen ketemu
         Am           D
 Amung biso nyawang fotomu
  
 Em       Bm
 Abote mendem kangen
     C                 G
 Kangen sing neng jero dodoku
     C            G    
 Gedene roso tresno iki
            Am
 Amung tak simpen
  D          G
 Ning jero ati..
  
 Interlude :
 G   Bm  C  G  Am  D  G
 Am  Bm  C  D  G

         G
 Lintang sing ono ing wengi
   Bm
 Gawe kangen ati
  C              D            G
 Ati sing tansah nandang kasmaran iki
   Am              Em
 Endahe esemu gawe bungahe atiku
          C                 D
 Mung sliramu pepujaning atiku
 
        G
 Ning awang katon netramu
     Bm
 Ing saben wengiku
    C         D         G
 Keroso ing sumilire angin dalu
    Am
 Sliramu duh ningmas
           Em
 Sing dadi memani e kalbu
         C                     D
 Mung sliramu sing ono ning atiku
                 G
 Aku treno sliramu
 
 Interlude :
 C  D  G

 Reff :
 Em             Bm
 Ning angin tak titipne
   C                  G
 Roso kangen marang sliramu
    C                 G
 Nadyan batin pengen ketemu
         Am           D
 Amung biso nyawang fotomu
  
 Em      Bm
 Abote mendem kangen
    C                  G
 Kangen sing neng jero dodoku
     C            G    
 Gedene roso tresno iki
            Am
 Amung tak simpen
 D          G
 Ning jero ati..
 
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter