-->

Chord Rembulan - Ipa Hadi Sasono

 Intro :
 Am  Em  F  C
 C  G/B  Am  G  C
                 
    C
 rembulan ing wengi
    F
 tansah anyekseni
    G
 endah paras manis
          C      G/B
 esem lan guyumu..
                  
   Am           Em
 ginambar ing bathin
     F           C
 tan biso nglalekke
 Dm       G
 yekti .. nimas
          C     G
 ora ono liyane
               
 C
 tatapan netramu
    F
 nembus ing atiku
  G
 agawe aku mung
          C      G/B
 mikirne sliramu..
                
    Am           Em
 cahyaning rembulan
       F         C
 kalah klawan esemu
  Dm        G
 amung.. nimas
              
 Reff :                
     Am            Em
 howoning njero batin
        F         C
 pengen tansah sesanding
   F            C
 yo mung karo nimas
       Dm             E
 atiku mung kanggo nimas
                  
        Am       Em
 nadyan akeh pepalang
       F              C
 ngalangi dalan katresnan
     Dm           C
 iku pancen dalan supoyo
     Dm   G         Am
 tresno iki bakal kasembadan
                           
 C       
 tatapan netramu
    F     
 nembus ing atiku
 G       
 agawe aku mung
        C       G/B
 mikirne sliramu..
                
    Am            Em
 cahyaning rembulan
       F         C
 kalah klawan esemu
 Dm          G
 amung .. nimas
                
 Reff :        
    Am           Em
 howoning njero batin
       F             C
 tansah biso sesanding
   F               C
 yo mung karo nimas
    Dm               E
 atiku mung kanggo nimas
                    
     Am             Em
 nadyan akeh pepalang
      F                C
 ngalangi dalan katresnan
    Dm            C
 iku pancen dalan supoyo
    Dm    G            Am
 tresno iki bakal kasembadan

 Outro :
 Am  Em  F  C
 C  G/B  Am  G  C
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter