-->

Chord Sebatas Teman - Guyon Waton

 Intro :
 F  Em  F  G  C  C
       
  C       G
 aku wong sek pernah
   Am          Em
 teko ning uripmu
          F    Em
 nanging aku durung iso
      Dm     G
 dadi pilihanmu
                   
  C       G
 aku wong sek pernah
    Am       Em
 merjuangke ati
          F       Em
 dinggo kowe cah ayu
          Dm        G
 sing wes tak gemateni
                    
 Em               Am
 kowe ra tau ngerasakke
   Em                  Am  G
 kabeh wes tak perjuangke
   F          G         Em       Am
 namun kenyataan engkau sia - siakan
       F              G            C
 dan setelahnya hanya kau anggap teman
 
 Reff :                             
                   F
 pancen kabeh salahku
                      G
 mbukak ati nggo sliramu
                    Em
 seng jelas - jelas ra iso nompo
      Am
 pengarepanku
     G           F
 yen pancen kowe ra iso
           G
 nompo opo anane
                   C
 tak milih lungo wae
                         
                 F
 arep sak gedene opo
             G
 aku merjuangke
                 Em
 tresnoku dinggo kowe
              Am
 mung tok sepelekke
     G           F
 mungkin hanya dalam mimpi
              G
 ku dapat memiliki
                  C
 dirimu sepenuh hati
                       
 Interlude :
 F  Em  Dm  E  Am  G
 F  Em  Dm  G  C  C
                     
 Em               Am
 kowe ra tau ngerasakke
   Em                  Am  G
 kabeh wes tak perjuangke
   F          G         Em       Am
 namun kenyataan engkau sia - siakan
       F              G            C
 dan setelahnya hanya kau anggap teman
                           
 Reff :                             
                   F
 pancen kabeh salahku
                     G
 mbukak ati nggosliramu
                    Em
 seng jelas - jelas ra iso nompo
      Am
 pengarepanku
     G           F
 yen pancen kowe ra iso
           G
 nompo opo anane
                   C
 tak milih lungo wae.. hoo..

                 F
 arep sak gedene opo
             G
 aku merjuangke
                 Em
 tresnoku dinggo kowe
              Am
 mung tok sepelekke
     G           F
 mungkin hanya dalam mimpi
              G
 ku dapat memiliki
                  C
 dirimu sepenuh hati
                   
     C           F
 mungkin hanya dalam mimpi
              G
 ku dapat memiliki
                 Am     Am  G  F
 dirimu sepenuh.. hati..
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter