-->

Chord Sewu Kuto - Didi Kempot

 Intro :
 G  Bm  C  D  G

 G                   Bm
 Sewu kuto uwis tak liwati
 C     G       D
 Sewu ati tak takoni
 G                     Bm
 Nanging kabeh podo ra ngerteni
 C    G         D
 Lungamu neng endi

          Em                C
 Pirang taun anggonku nggoleki
      G         D        G
 Seprene durung biso nemoni
 
 Intro :
 Em  Am  D  G

 Reff :
 Am        D  G       Em
 Wis tak cobo ngelaliake
 C     D        G
 Jenengmu soko atiku
 C      D       G  D/F#   Em
 Sak tenane aku ora ngapusi
 Am       D       G  D
 Isih tresno sliramu
 
 G              Bm
 Umpamane kowe uwis mulyo
 C   G      D
 Lilo aku lilo
 G                   Bm
 Yo mung siji dadi panyuwunku
 C   G          D
 Aku pengen ketemu
 
     Em                 C
 Senajan sak kedeping moto
          G       Bm             G
 Tak nggo tombo kangen jero ning dodo
 
 Interlude :
 Bm  C  G
 Em  D  G
 
 Reff :
 Am        D  G       Em
 Wis tak cobo ngelaliake
 C     D        G
 Jenengmu soko atiku
 C      D       G  D/F#   Em
 Sak tenane aku ora ngapusi
 Am       D       G  D
 Isih tresno sliramu
 
 G              Bm
 Umpamane kowe uwis mulyo
 C   G      D
 Lilo aku lilo
 G                   Bm
 Yo mung siji dadi panyuwunku
 C   G          D
 Aku pengen ketemu
  
     Em                 C
 Senajan wektu mung sedelok
          G       Bm             G
 Tak nggo tombo kangen jero ning dodo
 
     Em                 C
 Senajan sak kedeping moto
          G       Bm             G
 Tak nggo tombo kangen jero ning dodo
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter