-->

Chord Tatu - Didi Kempot

 Capo di fret 2
 Intro :
 G  Gmaj7  C  D

     G
 senajan kowe ngilang
 Gmaj7
 ra biso tak sawang
 C    
 nanging ning ati tansah kelingan
         D
 manise janji, janjimu kuwi
           G  Am  D
 ngelarani ati..

   G
 senajan aku loro
 G
 ning isih kuat nyonggo
   C
 tatu sing ono ndodo
           D
 perih rasane yen eling kowe
            G
 angel tambane..

 Interlude :
 Am  D  G  Em  Am  D  G
 
           C
 opo aku salah yen aku crito
        G
 opo anane..
                       Am
 wong sing ning sandingmu..
              D          G
 ben melu krungu piye tenane
           C
 opo aku salah yen aku kondo
        G
 opo anane..
              Am          D
 ceritane tresno naliko mbiyen
         G
 aku lan kowe..

 Interlude :
 G  G  C  C  D  D  G  Am  D

   G
 senajan aku loro
 G
 ning isih kuat nyonggo
   C
 tatu sing ono ndodo
           D
 perih rasane yen eling kowe
            G
 angel tambane

 Interlude :
 Am  D  G  Em  Am  D  G

          C
 opo aku salah yen aku crito
        G
 opo anane..
                       Am
 wong sing ning sandingmu
           D            G
 ben melu krungu piye tenane
          C
 opo aku salah yen aku kondo
        G
 opo anane..
            Am           D
 ceritane tresno naliko mbiyen
         G
 aku lan kowe..
                      Am
 ong sing ning sandingmu
          D                 G
 ben melu krungu sing tak rasakke
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter