-->

Chord Tresno Waranggono - Ria Mustika feat Brodin

 Intro :
 C  Am  Dm  G  Dm   C  G

   C                 
 Nelongso roso-rasane
       Am
 Tangis jeruning atiku
       F               G
 Yen kelingan esem gemuyumu
         Dm                
 laras sworo gending tresno
      C            Am
 Gawe kangen ning atiku
        F                 G
 Tansah eling aku eruh sliramu

      C                 
 Aduh Kang mas saktenane
     Am
 Aku ngerti atimu
          F                   G
 Ning wes pastine aku du jodohmu
          Dm          
 Pancen roso kari roso
        C           Am
 Kudu lilo nggonmu nrimo
         F                   G
 Lilakno aku nyanding prio liyo

      C               
 Ra keroso wes sewindu
        Am
 Nggonku ora ketemu
         F               G
 Kegugah atiku krungu swaramu
          Dm                 C   
 Aku mung biso dedungo waranggono
          Am
 Sing tak tresno
      F                    G
 Mugo biso urip tentrem mulyo

     C                   
 Tak tulis Lakon tresnamu
        Am
 Ing gending katresnanku
        F                      G
 Tak tembangne saben kangen sliramu
        Dm                   
 Saktenane aku nangis nanging
 C             Am
 Tresno uwes ginaris
       F                  G
 Tak lakoni kanti Ikhlas ati

 Reff :
   Am              
 Wuyungku ngelayung
          F
 Ngemboro ing awang-awang
         Dm         
 Tanpo biso nyanding
               G
 Aku mung biso nyawang
     Am                 F
 Tumetes eluhku mbrebes mili ono pipi
         Dm                    G
 Opo tresno iki pancen ra kudu nduweni

     Em       Am          
 Wes lilakno aku Kang Mas
     F          C
 Wes cukup lalekno
     Dm
 Lelakon tresno iki
         G                      C
 Bakal dadi cerito Tresno Waranggono

 Interlude :
 C  Am  Dm  G  Dm   C  G

      C               
 Ra keroso wes sewindu
        Am
 Nggonku ora ketemu
         F               G
 Kegugah atiku krungu swaramu
          Dm                 C   
 Aku mung biso dedungo waranggono
          Am
 Sing tak tresno
      F                    G
 Mugo biso urip tentrem mulyo

     C                   
 Tak tulis Lakon tresnamu
        Am
 Ing gending katresnanku
        F                      G
 Tak tembangne saben kangen sliramu
        Dm                   
 Saktenane aku nangis nanging
 C             Am
 Tresno uwes ginaris
       F                  G
 Tak lakoni kanti Ikhlas ati

 Reff :
   Am              
 Wuyungku ngelayung
          F
 Ngemboro ing awang-awang
         Dm         
 Tanpo biso nyanding
               G
 Aku mung biso nyawang
     Am                 F
 Tumetes eluhku mbrebes mili ono pipi
         Dm                    G
 Opo tresno iki pancen ra kudu nduweni

     Em       Am          
 Wes lilakno aku Kang Mas
     F          C
 Wes cukup lalekno
     Dm
 Lelakon tresno iki
         G                      C
 Bakal dadi cerito Tresno Waranggono
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter