-->

Chord Wong Sepele - Ndarboy Genk

 Intro :
 C  Fm  C  Fm
 Am  Em  F  G

 C      G/B     Am       Em
 Duh abote, kahanane uripku
   F            C
 kudu nandang loro
            Dm        G  Dm  G
 di pandang sesisih moto..

 C        G/B         Am       Em
 Yen takdire, kudu di kuat-kuatke
  F              C
 aku mung wong sepele
      Dm      G
 kudu kuat atine

   Am
 Kadang pengen ngeluh
        Em
 naliko kentekan eluh
   F
 kodrate manungso
        C          G
 kui pancen bedo bedo  

   Am
 Dedel duel ati
         Em
 nompo kasunyatan iki
   F           Dm
 Kudu tak tambani
          G           C
 kanggo jalani uripku iki . .

 Reff :
   G                C
 Jujur sedih uripku koyo mengkene
         Dm           G          C
 Sugih waras durung tau tak rasakke
  G                 C          Am
 Urip dewe tresno raono sing gape
        Dm                
 Kudu sabar mung di anggep
           G  C
 wong sepele..

       F         G
 Mlaku kadang kesandung
     Em         Am
 ora ono sing nulung
         Dm         G       C
 Tangise ning ati raiso tak bendung

 Interlude :
 Am  Em  F  C
 Am  Em  F  Dm  G

 C        G/B         Am       Em
 Yen takdire, kudu di kuat-kuatke
  F              C
 aku mung wong sepele
      Dm      G
 kudu kuat atine

   Am
 Kadang pengen ngeluh
        Em
 naliko kentekan eluh
   F
 kodrate manungso
        C          G
 kui pancen bedo bedo  

   Am
 Dedel duel ati
         Em
 nompo kasunyatan iki
   F           Dm
 Kudu tak tambani
          G           C
 kanggo jalani uripku iki . .

 Reff :
   G                C
 Jujur sedih uripku koyo mengkene
         Dm           G          C
 Sugih waras durung tau tak rasakke
  G                 C          Am
 Urip dewe tresno raono sing gape
        Dm                
 Kudu sabar mung di anggep
           G  C
 wong sepele..

       F         G
 Mlaku kadang kesandung
     Em         Am
 ora ono sing nulung
         Dm         G       C
 Tangise ning ati raiso tak bendung

       F         G
 Mlaku kadang kesandung
     Em         Am
 ora ono sing nulung
         Dm         G       C  
 Tangise ning ati raiso tak bendung

        F            G
 Aku pancen wong sepele
           Em            Am
 nanging bakal tak buktekke
       Dm         G         C
 dadi uwong ojo seneng nyepelekke
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter