-->

Kunci Gitar Dalan Liyane - Hendra Kumbara

Intro :
Bb  C  F  Am  Dm
D  Gm  C  F
 
          C            F 
Sopo sing kuat nandang kahanan
D                   Gm
Sopo sing ora kroso kelangan
Bb            C             Am
Ditinggal pas sayang sayang e
         Dm        Gm
Pas lagi jero jero ne
           C       F    Bbm  F
Kowe milih dalan liyane..
 
          C          F 
Sopo sing kuat ditinggal lungo
D                 Gm
Sopo sing atine ora loro
Bb              C          Am
Kenangan sing wis tak lakoni
            Dm        Gm
Tak simpen ning jero ati
         C         F
Dewe wis ra dadi siji
 
Chorus :
              Bb
Yowis ben tak lakoni nganti sak kuat
C
kuat e ati
         F         Am         Dm
Pesen ku mung siji sing ati ati
                Gm                 C
Iso ku mung mendhem esuk tekan sonten
               F                     F
Mergo sadar diri kulo dudu sinten sinten
 
               Bb
Yowis ben mung tak pendem roso sing
    C
ono ning jero dodo
          F        Am        Dm
Tetep tak dongakno mugo urip mulyo
              Gm               C
Iso ku mung nyuwun mugo ora gethun
                    F
Cekap semanten maturnuwun

Interlude :
Bb  C  F  Am  Dm
D  Gm  C  F

Chorus :
              Bb
Yowis ben tak lakoni nganti sak kuat
C
kuat e ati
         F         Am         Dm
Pesen ku mung siji sing ati ati
                Gm                 C
Iso ku mung mendhem esuk tekan sonten
               F                     F
Mergo sadar diri kulo dudu sinten sinten

               Bb
Yowis ben mung tak pendem roso sing
    C
ono ning jero dodo
          F        Am        Dm
Tetep tak dongakno mugo urip mulyo
              Gm               C
Iso ku mung nyuwun mugo ora gethun
                    F
Cekap semanten maturnuwun

Dm  D             Gm               C
   Iso ku mung nyuwun mugo ora gethun
                    F
Cekap semanten maturnuwun..
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter