-->

Chord Aku Ikhlas - Aftershine Ft Damara De

 Intro :
 G  C  G  D

 G   Gmaj7             C
 aku.. nglakoni kabeh iki
 Cm                 G
  ikhlas seko ning ati
           D
 nggo sliramu..

 G           Gmaj7            C
 duh kang mas.. sepurane yen aku
 Cm              G
  nggawe loro atimu
  Em    Am
 aku.. ora menghargai
   D
 koe sing gemati..

           C                D
 yowes rapopo.. rasah digetuni..
       Bm                   Em
 cukup aku ngerti perjuanganku
   E      Am            D
 dadi esemmu.. ning uripmu..  

 Reff :
 C       D        Bm
  sak jembare segoro
 Em      Am          B
  aku ikhlas yen akhire
         Em       E
 kudu nompo loro iki
 C    D            Bm         Em
  tu..lung ojo koe ninggalke aku
    Am       D                G
 a..ku.. pe..ngen ning sandingmu..

 Interlude :
 Am  D  Bm  Em
 Am  B  Em  E
 C   D  Bm  Em
 Am  D  G

           C                D
 yowes rapopo.. rasah digetuni
       Bm                   Em
 cukup aku ngerti perjuanganku
   E      Am            D
 dadi esemmu.. ning uripmu..  

 Reff :
 C       D        Bm
  sak jembare segoro
 Em      Am          B
  aku ikhlas yen akhire
         Em       E
 kudu nompo loro iki..
 C    D            Bm         Em
  tu..lung ojo koe ninggalke aku
    Am       D                G
 a..ku.. pe..ngen ning sandingmu..
              G
 (ikhlas wae bro..)

 C       D  
  pancen iki dalane
      Bm       Em 
 (aku raiso nompo)
         Am      D
 aku wis iso nerimo
           G
 (tapi aku sing ora lilo)
          C     D
 pengenmu ke..pie
           Bm         Em
 (pengenku nyanding koe)
          Am
 wes lalekke aku
           D        G
 (tak cobo nompo anane..)
 (lanjut dek..)

                  C
 mungkin wis takdire
            D
 kudu dikuatke
    G    Bm      Em 
 nompo.. kenyataane
          Am
 aku ro koe..
    D              G
 pancen.. dudu jodone..

 Outro :
 C  Am  D  G
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter