-->

Chord Aku Ora Nesu - Vita Alvia

 Intro :
 F  Bb  C  Dm  C
 Bb  C  F

                  C
 saiki kowe wis bedo..
                    F
 kok anggep aku ra ono..
               F
 aku wis ora guno..
   Bb              F
 seko senengne uripmu..

                 C
 tak kiro aku bioso..
                 F
 senajan atiku loro..
                        C
 kowe ngerti sing tak roso..
      Bb                  C  Bb  C
 sliramu sing ono ning atiku..

 Reff :
      F    Bb       F
 aku ora nesu kang mas..
         F    Bb        F
 najan kowe tego ngelarani..
           Bb
 kowe sing ngerti atiku
       C
 aku setio karo sliramu..
         F      Bb      C
 kok tegone nglarani atiku..

       F      Bb  F
 aku lilo tak lakoni..
      Dm
 ora iso nglalekke kowe..
       Bb
 aku kudu trimo wae
       C                        F
 aku dilahirke dudu kanggo sliramu..

 Interlude :
 F  Am  Bb  C
 F  Am  Bb  C  F
 Gm  C  F  C

 F                C
  tak kiro aku bioso..
                 F
 senajan atiku loro..
                        C
 kowe ngerti sing tak roso..
      Bb                  C  Bb  C
 sliramu sing ono ning atiku..

 Reff :
      F    Bb       F
 aku ora nesu kang mas..
         F    Bb        F
 najan kowe tego ngelarani..
           Bb
 kowe sing ngerti atiku
       C
 aku setio karo sliramu..
         F      Bb      C
 kok tegone nglarani atiku..

       F      Bb  F
 aku lilo tak lakoni..
      Dm
 ora iso nglalekke kowe..
       Bb
 aku kudu trimo wae..
       C                        F  Am
 aku dilahirke dudu kanggo sliramu..
       Bb
 aku kudu trimo wae..
       C                        F
 aku dilahirke dudu kanggo sliramu..

 Outro :
 F  Am  Bb  C  F
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter