-->

Chord Bakal Teko Nong Aku - Anggun Pramudita

 Intro :
 D  G  Em  A

 D
 du koyo ngene ancen wes
 G
 dalan takdire..
 Em
 saben dinane mung iso
 A
 ngarep tresnane..

 D
 aku mung iso ngagumi
 G
 po ditresnani..
 Em
 aku mung iso sabar
   A
 belajar nateni..

    F#m
 ku bakal setio
           B
 neng kene mung demi kowe..
  Em
 ati ancen pasrah
           A
 nanging tekadku ra bubrah..

 Reff :
 G      A                D         Bm
 wes.. uwes.. tak pendem tresnoku iki..
 Em     F#           Bm             B
 nang kowe wong siji sing tak tresnani..
 G     A         D            Bm
 ma..sio.. saiki ra nganggep aku..
    Em       G            A          D
 percoyo.. sesok we bakal teko neng aku..

 Interlude :
 D  G  Em  A
 D  G  Em  A

 D
 du koyo ngene ancen wes
 G
 dalan takdire..
 Em
 saben dinane mung iso
 A
 ngarep tresnane..

 D
 aku mung iso ngagumi
 G
 po ditresnani..
 Em
 aku mung iso sabar
   A
 belajar nateni..

    F#m
 ku bakal setio
           B
 neng kene mung demi kowe..
  Em
 ati ancen pasrah
           A
 nanging tekadku ra bubrah..

 Reff :
 G      A                D         Bm
 wes.. uwes.. tak pendem tresnoku iki..
 Em     F#           Bm             B
 nang kowe wong siji sing tak tresnani..
 G     A         D            Bm
 ma..sio.. saiki ra nganggep aku..
    Em       G            A          D
 percoyo.. sesok we bakal teko neng aku..

 G      A                D         Bm
 wes.. uwes.. tak pendem tresnaku iki..
 Em     F#           Bm             B
 nang kowe wong siji sing tak tresnani..
 G     A         D            Bm
 ma..sio.. saiki ra nganggep aku..
    Em     G          A          D
 percoyo.. kowe bakal teko neng aku..
    Em       G            A          D
 percoyo.. sesok we bakal teko neng aku..
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter