-->

Chord Balekno Bondhoku - Paul Hendrawan

 Capo di fret 4
 Intro :
 Em  C  D  G
 C  D
 C  G  D  G

        Em         C
 kowe pengen duwe gelang
       G
 tak tukokke..
              C
 ngontrak lan manganmu
             G
 aku sing mbayarke..
  Am  
 aku kerjo awan mbengi
      Em
 nggo sliramu..
         C
 malah karo lanang liyo
      D
 kowe mlayu..

      Em           C
 kowe pengen mobil anyar
        G
 tak kriditke..
         C
 pengen iso nyandang ayu
     G
 tak salonku..
   Am
 kurang opo aku iki
      Em
 ning sliramu..
        C          D        G   D
 tapi malah gawe cidro ning atiku..

 Interlude :
 G  C  D
 C  D  G

 Reff :
         G            C
 sawah warisan wong tuo
           Em
 wes entek-entekan..
          C          D      G    D
 sapi sak kandange saiki wes ilang..

         G         C
 ikhlas ati tak trimo
          Em     G
 kowe ninggal aku lungo..
      C              D     G
 tapi bondho dunyoku yo dibalekno..

 Interlude :
 Am  Bm  C  C#m  D
 Em  C  D  G
 C  D  G  D

      Em           C
 kowe pengen mobil anyar
        G
 tak kriditke..
         C
 pengen iso nyandang ayu
     G
 tak salonku..
   Am
 kurang opo aku iki
      Em
 ning sliramu..
        C          D        G
 tapi malah gawe cidro ning atiku..

 Interlude :
 G  C  D
 C  D  G

 Reff :
         G            C
 sawah warisan wong tuo
           Em
 wes entek-entekan..
          C          D      G    D
 sapi sak kandange saiki wes ilang..

         G         C
 ikhlas ati tak trimo
          Em     G
 kowe ninggal aku lungo..
      C              D     G    D
 tapi bondho dunyoku yo dibalekno..

         G            C
 sawah warisan wong tuo
           Em
 wes entek-entekan..
          C          D      G    D
 sapi sak kandange saiki wes ilang..

         G         C
 ikhlas ati tak trimo
          Em     G
 kowe ninggal aku lungo..
      C              D     G
 tapi bondho dunyoku yo dibalekno..
      C              D     G
 tapi bondho dunyoku yo dibalekno..
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter