-->

Chord Buruh COD - Aftershine (Cover by AFA)

 Capo di fret 2
 Intro:
 C  Cm  Em  D  C
 Em  D  C  D

    G                      C
 abote.. wong sing nyambut gawe..
           D                    G
 kepontang panting atine demi koe..
          Em
 aku mung buruh COD..
       Am     D          G   D
 opo dayaku.. sing musuh kae..

         G 
 kurang opo.. 
                  C
 aku sayang ro sliramu..
          D
 wes tak upayakke
                   G
 nyambut gawe koyo ngene..
         Em
 senajan mung tok sepelekke
      Am          D       G
 mugo aku.. ndang oleh gantine..

 Reff:
                   C
 yen wes mantep atimu..
               D
 wes teteg lakumu..
                         G
 tak ikhlaske yen pancen akhire
   D       Em
 kudu koyo ngene..
             Am
 aku trimo lungo..
               D
 kalah bondo dunyo..
                  C    D
 aku lilo yen koe lungo..

         G
 kurang opo.. 
                  C
 aku sayang ro sliramu..
          D
 wes tak upayakke
                   G
 nyambut gawe koyo ngene..
         Em
 senajan mung tok sepelekke
      Am    D             G
 mugo aku.. ndang oleh gantine..

 Reff:
                   C
 yen wes mantep atimu..
               D
 wes teteg lakumu..
                         G
 tak ikhlaske yen pancen akhire
   D       Em
 kudu koyo ngene..
           Am
 aku trimo lungo..
               D
 kalah bondo dunyo
                  G
 aku lilo yen koe lungo..

                   C
 yen wes mantep atimu..
               D
 wes teteg lakumu..
                         G
 tak ikhlaske yen pancen akhire
   D       Em
 kudu koyo ngene..
           Am
 aku trimo lungo..
               D
 kalah bondo dunyo
                  G
 aku lilo yen koe lungo..

            C
 aku tak mundur..
              D
 timbang soyo ajur..
         G
 aku tak ngalah
 D            Em
 timbang soyo bubrah
               Am
 bola bali tok larani..
       D                   G
 rumangsamu.. aku ra nduwe ati..
               Am
 bola bali tok larani..
       D                   G
 rumangsamu.. aku ra nduwe ati..

 Outro:
 G
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter