-->

Chord Cidro - Didi Kempot

 Capo di fret 6
 Intro : 
 C  F  G  C  Dm  Am  G
 C  F  G  C  Fm  C  Fm  G
 Fm  C  G  C  G  

 C           Em     Am     Em
 Wes sakmestine ati iki nelongso
      F           G        C
 Wong sing tak tresnani mblenjani janji
   Dm       G     C   G   Am
 Opo ora Eling naliko semono
   Dm            G              C
 Kebak kembang wangi jeroning dada  

 Interlude :
 F  G  C

 C          Em      Am       Em
 Duh piye maneh iki pancen nasibku
   F            G       C
 Kudu nandang loro koyo mengkene
   Dm       G       C    G     Am
 Remuk ati iki yen eling janjine
 Dm          G          C
 Ora ngiro jebul lamis wae  

 Interlude :
 Dm  G  C  

 Reff :
 Am                    Em
 Gek opo salah awakku iki
 F                 G         C C   G
 Koe nganti tega mblenjani janji
 Am                Em
 Opo mergo kahanan uripku iki
 F                          G
 Mlarat bondo seje karo uripmu  

 F
 Aku nelongso
       C    G      Am
 Mergo kebacut tresno
  Dm         G         C
 Ora ngiro saikine cidro 

 Interlude : 
 Am  Em  F  G  C
 F  G  C  G  

 C           Em     Am     Em
 Wes sakmestine ati iki nelongso
      F           G            C
 Wong sing tak tresnani mblenjani janji
   Dm       G     C   G   Am
 Opo ora Eling naliko semono
   Dm            G              C
 Kebak kembang wangi jeroning dada  

 C          Em      Am       Em
 Duh piye maneh iki pancen nasibku
   F            G       C
 Kudu nandang loro koyo mengkene
   Dm       G       C    G     Am
 Remuk ati iki yen eling janjine
 Dm          G          C
 Ora ngiro jebul lamis wae  

 Reff :
 Am                    Em
 Gek opo salah awakku iki
 F                 G         C C   G
 Koe nganti tega mblenjani janji
 Am                Em
 Opo mergo kahanan uripku iki
 F                          G
 Mlarat bondo seje karo uripmu  

 F
 Aku nelongso
       C    G      Am
 Mergo kebacut tresno
  Dm         G         C
 Ora ngiro saikine cidro  

 Dm         G           C
 Ora ngiro saiki koe cidro
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter