-->

Chord Cukup Semene - Dinda Dewi

 Capo di fret 1
 Intro :
 Am
 Am  F  G  F  E
 Am  Dm  G  F  E

 Am
 welas hang wes sun pendem
 F
 nong njero ati..
 G
 ojo sampek riko mbukak
 F           E
 ngurek njugeri..
 
 Am
 wes seng ono roso welas
 F
 hang sun duweni..
 G
 kanggo riko wong hang wes
 F        E
 ngeloro ati..

 Interlude :
 Am  Dm  G  C  E
 Am  Dm  G  E

 Reff :
     Am
 wis asat banyu moto..
   Am          Dm
 tangis kerono riko..
      F
 wis alum kembang mawar..
      G            C       E
 hang bengen sun kudang kudang..

      Am
 sing bakal wotoh maning..
   Am              Dm
 piring hang wis dadi beling..
       F
 wis cukup loro ring bathin
      G           Am
 sing bakal balik maning..

 Interlude :
 F  G  F  G  Am

 Am
 welas hang wes sun pendem
 F
 nong njero ati..
 G
 ojo sampek riko mbukak
 F           E
 ngurek njugeri..

 Am
 wes seng ono roso welas
 F
 hang sun duweni..
 G
 kanggo riko wong hang wes
 F        E
 ngeloro ati..

 Interlude :
 Am  Dm  G  C  E
 Am  Dm  G  E
 
 Reff :
     Am
 wis asat banyu moto..
   Am          Dm
 tangis kerono riko
      F
 wis alum kembang mawar
      G            C       E
 hang bengen sun kudang kudang..

      Am
 sing bakal wotoh maning..
   Am              Dm
 piring hang wis dadi beling..
       F
 wis cukup loro ring bathin
      G           Am
 sing bakal balik maning..

     Am
 wis asat banyu moto..
   Am          Dm
 tangis kerono riko
      F
 wis alum kembang mawar
      G            C       E
 hang bengen sun kudang kudang..

      Am
 sing bakal wotoh maning..
   Am              Dm
 piring hang wis dadi beling..
     F
 wis cukup loro ring bathin
      G           Am
 sing bakal balik maning..
     F
 wis cukup loro ring bathin
      G           Am
 sing bakal balik maning..

 Outro :
 F  G  Am
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter