-->

Chord Embuh - Laili Kumalahati

 Intro :
 F  G  C

 C                Dm
  opo kowe ora kangen karo aku..
 G                C
  opo kowe ora rindu karo aku..
 Em                    F
  sepi ning kene.. ngenteni tekanmu..
         C          G             F   G
 lagi ngopo, karo sopo, kowe ning kono..

 C                       Dm
  kerlipe lintang sing dadi saksi bisu..
 G                     C
  kowe ngucap janji ngiket ning atiku..
 Em               F
  rangkulen aku nadyan mung ning ngimpi
          G                    C  Dm  G
 sayangku tresnoku iki yo mung siji..

 Reff :
 C                F
  ndisik kowe.. tau.. janji..
 G               C
  jare sehi..dup se..mati..
 Am           Dm               Bb  G
  saiki embuh ilang ning.. ngendi..

 C                       Dm
  kerlipe lintang sing dadi saksi bisu..
 G                     C
  kowe ngucap janji ngiket ning atiku..
 Em               F
  rangkulen aku nadyan mung ning ngimpi
          G                    C  F  G
 sayangku tresnoku iki yo mung siji..

 Reff :
 C                F
  ndisik kowe.. tau.. janji..
 G               C
  jare sehi..dup se..mati..
 Am           Dm               Bb
  saiki embuh ilang ning.. ngendi..
                G
 (kowe ning ngendi..)

 C                 F
  kabeh coro.. wis tak.. cobo..
 G                 C
  mupus cidro.. jroning.. dodo..
 Am                    Dm     Em
  dongaku mung.. ndang ba..lio..
 F                         G
  kangen ku wis pol ning jero..
   Am
 dodo..

 Interlude :
 Am  G/B  C  G  C  F
 D#  F  G

 Reff :
 C                F
  ndisik kowe.. tau.. janji..
 G               C
  jare sehi..dup se..mati..
 Am           Dm               Bb
  saiki embuh ilang ning.. ngendi..
                G
 (kowe ning ngendi..) hooo..

 C                 F
  kabeh coro.. wis tak.. cobo..
 G                 C
  mupus cidro.. jroning.. dodo..
 A/C#                  Dm    Em
  dongaku mung.. ndang balio..
 F                         G    Em
  kangen ku wis pol ning jero.. (dodo)
 F                         G
  kangen ku wis pol ning jero..
           C
 ning jero dodo..
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter