-->

Chord Iki Ati Dudu Roti - Ria Cantikka

 Capo di fret 3
 Intro :
 Em  Bm  C  G
 Em  Bm  C  B

      Em          Bm
 ning ngarepku.. aku nyawang..
      C           G
 kowe karo wong liyo..
    Am            D
 bergandengan.. tangan 
         G  B
 bermesraan.. 

   Em        Bm
 loro atiku iki loro..
       C           G
 tresnoku digawe cidro..
           Am
 wis cukup semene..
     D            G
 aku tak mundur wae..  

 Interlude :
 Am  D  G

   G             D       Em  D
 biyen janji setia karo aku..
   C           G         Am     D
 saiki we tego ngelarani a..ti..ku..

  C            D
 isuk awan.. sore bengi..
   Bm               Em
 kowe.. sing tak perjuangke..
         Am
 nanging nyatane
       D        G    B
 tresnoku kok duakne..

 Reff :
  Em         Bm
 iki ati.. dudu roti..
      C          G
 sing biso diremeki..
     Am           D        G    B
 tresno iki.. tegane dikhianati..

  Em         Bm
 iki ati.. dudu roti..
      C           G
 sing biso diremeki..
  Am            D            G
 ati iki mung pengen.. ditresnani..

 Interlude :
 G  D  Em  Bm
 C  G  Am  D
 G  D  Em  Bm
 C  D

   G             D       Em  D
 biyen janji setia karo aku..
   C           G         Am     D
 saiki we tego ngelarani a..ti..ku..

  C            D
 isuk awan.. sore bengi..
   Bm               Em
 kowe.. sing tak perjuangke..
         Am
 nanging nyatane
        D       G    B
 tresnaku kok duakne..

 Reff :
  Em         Bm
 iki ati.. dudu roti..
      C           G
 sing biso diremeki..
     Am           D        G    B
 tresno iki.. tegane dikhianati..

  Em         Bm
 iki ati.. dudu roti..
      C           G
 sing biso diremeki..
  Am            D            G    B
 ati iki mung pengen.. ditresnani..

  Em         Bm
 iki ati.. dudu roti..
      C           G
 sing biso diremeki..
     Am
 tresno iki..
     D        G      B
 tegane dikhianati.. ho.. ho..

  Em         Bm
 iki ati.. dudu roti..
      C           G
 sing biso diremeki..
  Am            D            G
 ati iki mung pengen.. ditresnani..
  Am            D            G
 ati iki mung pengen.. ditresnani..
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter