-->

Chord Iseh Ngenteni - Lintang Chiara

 Capo di fret 1
 Intro :
 G  A  F#m  Bm
 Em  A  D

 D  
 Tak titipke roso
       G
 kangenku ning sliramu..
   A
 marang kerlip lintang
          D               A/C#
 sing ono ning awang awang..
 Bm
 nanging kabeh rosoku
       Em
 kabur kegowo angin..
    A                       D  G  A
 pancen tresno ra kudu nduweni..

   D
 Saben wayah wengi..
        G
 nganti kegowo ngimpi..
   A                      D  A/C#
 karo kowe sing tau ning ati..
   Bm                  Em
 kudu piye maneh.. aku wes ora ngerti..
   A                     D
 kabarmu kepiye nengdi saiki..  

 Interlude:
 Em  A  D  G  D

     G       A
 Kucoba.. bertahan..
        F#m        Bm
 dengan semua harapan..
        Em                
 namun aku ikhlas..
          A        A-Bm A
 ben dadi kenangan..

 Reff:
         G      A           D
 Pandongaku.. mugo kowe ngerti..
     G           A            D
 gedene roso tak simpen neng ati..
           G        A
 kanggo sliramu tresno iki..
   F#m            B
 raono sing ngganti..
     Em          A          D
 aku neng kene.. iseh ngenteni..

 Interlude:
 Bm  A  G  A  D  Em  A
 Bm  F#m  G  A  D  A

   D
 Saben wayah wengi..
        G
 nganti kegowo ngimpi..
   A                      D
 karo kowe sing tau ning ati..
 A/C#  Bm            
  ku..du piye maneh..
      Em
 aku wes ora ngerti..
   A                     D
 kabarmu kepiye nengdi saiki..  

 Interlude:
      Em A       D
         ho.. oooo..

     G       A
 Kucoba.. bertahan..
        F#m        Bm
 dengan semua harapan..
        Em                
 namun aku ikhlas..
          A
 ben dadi kenangan..

 Reff:
         G      A           D
 Pandongaku.. mugo kowe ngerti..
     G           A            D
 gedene roso tak simpen neng ati..
           G        A
 kanggo sliramu tresno iki..
   F#m            B
 raono sing ngganti..
     Em          A          D
 aku neng kene.. iseh ngenteni..

         G      A           D
 Pandongaku.. mugo kowe ngerti..
     G           A            D
 gedene roso tak simpen neng ati..
           G        A
 kanggo sliramu tresno iki..
   F#m            B
 raono sing ngganti..
     Em          A          D
 aku neng kene.. iseh ngenteni..
       Em      A        D
 tekan saiki.. ra iso lali..
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter