-->

Chord Kangen Aku Kangen - Gerry Mahesa feat. Lala Widy

 Intro :
 C  Am  F  G
 C  Am  F  G

 C             Am
 opo sliramu kelingan..
         F               G
 aku lan sliramu janji ketemu..
 C              Am
 bungah rosone atiku..
        F                 G
 ketemu sliramu duh wong ayu..

 C              Am
 aku iseh eling janjiku..
           F                 G
 marang sliramu sing tak tresnani..
 C              Am
 ati kebak roso kangen..
      F               G
 roso kangen pingin ketemu..

 Interlude :
 G  Em  G  Em  Am  G

 Reff :
   G              Am
 kangen.. roso atiku..
          G                Bm
 pingin ketemu marang sliramu..
   G                  Am
 kangen.. marang sliramu..
        G                       Bm
 roso kangenku mung kanggo sliramu..

 Am
 kangen.. aku ugo kangen..
           G              Bm
 marang sliramu kembange atiku..
   Am
 mugo.. mugo tresno iki..
        G
 ora luntur nganti selawase..

 Interlude :
 G  Em  G  Em  Am  G

 Reff :
   G              Am
 kangen.. roso atiku..
          G                Bm
 pingin ketemu marang sliramu..
   G                  Am
 kangen.. marang sliramu..
        G                       Bm
 roso kangenku mung kanggo sliramu..

 Am
 kangen.. aku ugo kangen..
           G              Bm
 marang sliramu kembange atiku..
   Am
 mugo.. mugo tresno iki..
        G
 ora luntur nganti selawase..
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter