-->

Chord Korban Sengkuni - Bagas Genthong

 Capo di fret 2
 Intro :
 C  Bm  Em
 Am  C  F  Em  D

   G
 pirang-pirang dino..
          C
 aku mbok nesoni..
   D
 pirang-pirang bengi..
        G          D/F#
 aku ra mbok kabari..
  Em
 opo aku ngerti 
       Am
 yen kowe ora muni..
 C               D
 opo to salahku iki..

  G
 aku ora ngerti..
              C
 sing mbok pendem ning ati..
  D
 opo aku iki..
         G          D/F#
 tau nggawe loro ati..
  Em
 aku wedi ning mburi ..
  Am
 iki enek sengkuni..
      C                        D
 sing pengen ngrusak hubungan iki..

 Reff :
     G           C
 ojo mbok kiro, aku ora sayang
     D            G             D/F#
 ojo mbok pikir, aku ora tenanan
        Em             Am
 tulung sabaro, lan atimu kuatno
 C           D  
 aku isih berjuang..

 G               C
 aku ra ngiro, kowe tego tenan
      D
 ning opo nganti..
       G             D/F#
 medot tali katresnan..
     Em                    Am
 aku mung mbatin, senajan ati kelaran
     C             D       G
 tak trimo yen aku kudu kelangan..

 Interlude :
 G  D/F#  Em  D
 C  Bm  Am
 D  C  Bm  Em
 (kowe.. tego.. te.. nan..)
 Am  Bm  Cm  D
 u.. u..  u uu.. hoo.. (ho'a ho'e)

  G
 aku ora ngerti..
              C
 sing mbok pendem ning ati..
  D
 opo aku iki..
         G          D/F#
 tau nggawe loro ati..
  Em
 aku wedi ning mburi ..
  Am
 iki enek sengkuni..
      C                        D
 sing pengen ngrusak hubungan iki..
 
 Reff :
 G                  C
 ojo mbok kiro, aku ora sayang
  D               G             D/F#
 ojo mbok pikir, aku ora tenanan
        Em             Am
 tulung sabaro, lan atimu kuatno..
 C           D  
 aku isih berjuang..

 G                    C
 aku ra ngiro, kowe tego tenan
      D
 ning opo nganti..
       G             D/F#
 medot tali katresnan..
     Em                  Am
 aku mung mbatin senajan ati kelaran
     C             D       G
 tak trimo yen aku kudu kelangan..
     C             D      G
 tak trimo yen aku kudu kelangan..
 G   D/F#  Em  D   C      D   G
(aku kudu ke..la..ngan.. huu..)
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter