-->

Chord Lewat Angin Wengi - Happy Asmara

 Intro :
 C  Em  F  G
 Dm  Am  F  G  C

   C
 padange mbulan ndadari..
       F           C
 ngancani ati kang sepi..
 Dm         G        C
 gawe ngamboro roso angen iki..
  Dm     G      E
 angenku iki tondo yekti
            Am
 tresno ing ati..
         F                     G
 koyo mbulan menehi padang ing wengi.. 

     C
 tak simpen ning njero ati
     F            C
 esemmu tansah ngangeni
  Dm        G          C
 opo ning kono kroso kangen iki..
 Dm            G
 nadyan akeh gudo..
         E            Am
 ra ngalangi dalaning tresno
         F
 mung sliramu memanike kalbu
        G
 ra ono wong liyo..

 Reff :
   Am           Em
 rungokno sworo atiku
      F               C
 kang nandang kangen sliramu
      Dm           C
 kang tansah manah atiku
         Dm                    E
 saben wengi ra biso nendro.. netraku..

   Am           Em
 liwat lirih sworo angin
     F            C
 tak titipne roso kasmaran
   Dm        C
 sedino koyo sewindu
        Dm               E
 ngantu-antu ngenteni.. tekomu..

 Interlude :
 Am  Em  F  C
 Dm  C  Dm  E
 Am  Em  F  C
 Dm  C  Dm  G  C

   C
 padange mbulan ndadari..
       F           C
 ngancani ati kang sepi..
 Dm         G        C
 gawe ngamboro roso angen iki..
  Dm     G      E
 angenku iki tondo yekti
            Am
 tresno ing ati..
         F                     G
 koyo mbulan menehi padang ing wengi..

     C
 tak simpen ning njero ati
     F            C
 esemmu tansah ngangeni
  Dm        G          C
 opo ning kono kroso kangen iki..
 Dm            G
 nadyan akeh gudo..
         E            Am
 ra ngalangi dalaning tresno
         F
 mung sliramu memanike kalbu
        G
 ra ono wong liyo..

 Reff :
   Am           Em
 rungokno sworo atiku
      F               C
 kang nandang kangen sliramu
      Dm           C
 kang tansah manah atiku
         Dm                    E
 saben wengi ra biso nendro.. netraku..

   Am           Em
 liwat lirih sworo angin
     F            C
 tak titipne roso kasmaran
   Dm        C
 sedino koyo sewindu
        Dm               E
 ngantu-antu ngenteni.. tekomu..

 Outro :
 Am  Em  F  C
 Dm  C  Dm  G  C
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter