-->

Chord Luweh Penak Endi - Aldi Embrian Ft. Galuh Pribadi

 Intro :
 F  G  Em  Am  A
 Dm  G  C

 C           Em
 Kowe.. moro moro..
            F              G
 whatsapp diriku.. hubungi aku..
 C           Em
 kowe.. moro moro..
       F                G
 takon piye awakku.. saiki.. 

     F
 Tak bales pesenmu..
   G                       C   G
 kowe ngomong jare kangen aku..
 
 C              Em
 Biyen.. jare diriku..
           F                   G
 kurang perhatian.. lan kurang mapan..
 C              Em
 biyen.. jare diriku..
       F                          G
 duduk wong lanang sing mbok karepke..

     F
 Padahal sekabehe..
  G                         C  C7
 uwes tak serahkan nang awakmu..

 Reff :
        F                 G
 Piye kabarmu.. hey mantanku..
        Em                   Am    A
 opo ra kangen aku.. suwe ra ketemu..
       Dm               G
 opo kowe saiki wes bahagia..
            C   C7
 dengan dirinya..

         F                G
 Luweh penak endi.. karo aku..
       Em           Am
 opo karo.. pacarmu yang baru..
       Dm               G
 saiki wis sadar.. yen aku..
                   C
 yang terbaik untukmu..
 
 Interlude :
 F  G  Em  Am
 Dm  G  C

     F
 Padahal sekabehe..
  G                         C  C7
 uwes tak serahkan nang awakmu..

 Reff :
        F                 G
 Piye kabarmu.. hey mantanku..
        Em                   Am    A
 opo ra kangen aku.. suwe ra ketemu..
       Dm               G
 opo kowe saiki wes bahagia..
            C   C7
 dengan dirinya..

         F                G
 Luweh penak endi.. karo aku..
       Em           Am
 opo karo.. pacarmu yang baru..
       Dm               G
 saiki wis sadar.. yen aku..
                   C  A
 yang terbaik untukmu..
       Dm               G
 saiki wis sadar.. yen aku..
                   F
 yang terbaik untukmu..
 G        C
 hu uuhu uuuuu..
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter