-->

Chord Ndang Balio - Madasvara feat Hani

 Capo di fret 2
 Intro:
 C  D  Bm  E
 Am  D  G  G7

 G                Am
  ojo takon ono sopo ning atiku..
 D                    G
  yo mung sliramu ra ono ganti..
 Em               Am
  senadyan saiki adoh disawang moto..
 D                      G       G7
  nanging sliramu tetep ning ati..

 Reff:
           C          D
 ndang balio.. muliho ning aku..
     Bm       
 ono roso tresno sing durung
        E
 tak ungkap ning sliramu
      Am
 roso kangen ning atiku..
 D                    G           G7
  nggawe pilu mergo suwe ra ketemu..

           C         D
 ndang balio.. aku pengen cerito..
       Bm
 mergo mung sliramu sing iso
       E                     Am
 ngerteni aku sak njero-njerone ati..
 D                G       G7
  mugo dewe iso dadi siji..

 G              Am
  ojo takon ono sopo ning atiku..
 D                   G
  yo mung sliramu raono ganti..
 Em               Am
  senadyan saiki adoh disawang moto..
 D                      G       G7
  nanging sliramu tetep ning ati.. 

 Interlude:
 C  D  Bm  E
 Am  D  G  G7

 Reff:
           C          D
 ndang balio.. muliho ning aku..
     Bm       
 ono roso tresno sing durung
        E
 tak ungkap ning sliramu
      Am
 roso kangen ning atiku..
 D                    G           G7
  nggawe pilu mergo suwe ra ketemu..

           C         D
 ndang balio.. aku pengen cerito..
       Bm
 mergo mung sliramu sing iso
       E                     Am
 ngerteni aku sak njero-njerone ati..
 D                G         G7
  mugo dewe iso dadi siji.. hoo..

           C          D
 ndang balio.. muliho ning aku..
     Bm       
 ono roso tresno sing durung
        E
 tak ungkap ning sliramu
      Am
 roso kangen ning atiku..
 D                    G           G7
  nggawe pilu mergo suwe ra ketemu..

           C         D
 ndang balio.. aku pengen cerito..
       Bm
 mergo mung sliramu sing iso
       E                     Am
 ngerteni aku sak njero-njerone ati..
 D                G
  mugo dewe iso dadi siji..
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter