-->

Chord Nerimo Pisah - Didik Budi feat. Cindi

 Intro:
 D  E  C#m  F#m
 Bm  E  A

     A
 ora gampang..
      A7                    D
 nggonku nglaleke kabeh kenangan..
      Dm                    C#m
 seng ketoto rapi.. neng relung ati iki
          Bm      E          A    E
 kowe wes kepatri dadi nomer siji..

         A
 nanging piye..
   A7                    D
 kabeh iki mergo wong tuoku..
      Dm
 seng ra paring restu..
          C#m
 kanggo hubungane dewe..
        Bm      E        A
 mugo wae kowe iso sadar diri..

       Bm   E        A    F#m
 gek nerimo.. seng legowo..
          Bm          E      A
 mugo nganti iklas ra dadi kuciwo..

 Chorus:
            D         E
 iki pancen dalane Gusti..
          C#m      F#m
 kowe ro aku ora dadi siji
 Bm          E           A
 kudu tak trimo senajan ati iki loro

                   D            E
 kangmas tulung ngapuranen wong tuoku
       C#m              F#m
 sek durung iso nompo kahananmu..
  Bm               E          A
 aku pasrah nek pancen kudu pisah..

 Interlude:
 D  E  C#m  F#m  Bm  E  A
 D  E  C#m  F#m  Bm  E  A

         A
 nanging piye..
   A7                    D
 kabeh iki mergo wong tuoku..
      Dm
 seng ra paring restu..
          C#m
 kanggo hubungane dewe..
        Bm      E        A
 mugo wae kowe iso sadar diri..

 Chorus:
            D         E
 iki pancen dalane Gusti..
          C#m      F#m
 kowe ro aku ora dadi siji
 Bm          E           A
 kudu tak trimo senajan ati iki loro

                   D            E
 kangmas tulung ngapuranen wong tuoku
       C#m              F#m
 sek durung iso nompo kahananmu..
  Bm               E          A
 aku pasrah nek pancen kudu pisah..

            D         E
 iki pancen dalane Gusti..
          C#m      F#m
 kowe ro aku ora dadi siji
 Bm          E           A
 kudu tak trimo senajan ati iki loro

                   D            E
 kangmas tulung ngapuranen wong tuoku
       C#m              F#m
 sek durung iso nompo kahananmu..
  Bm               E          A
 aku pasrah nek pancen kudu pisah..
  Bm               E          A
 aku pasrah nek pancen kudu.. pisah..
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter