-->

Chord Ngejur Ati - Dike Sabrina

 Capo di fret 3
 Intro :
 Am  Dm  G  C
 Dm  Am  F  G  Am

 Am        G     F        Am
 opo ra kelingan nalikane pamitan
 Am          G   F          Am
 pamit karo aku, pamit karo anakmu 

 Intro :
 F  G  Am 

 Am       G      F             Am
 opo ra kelingan tangismu ning dadaku
 Am       G          F         Am
 ibarat dadi gedung, ra keno ditewu..

         E              F
 jebul lali.. marang janji..
       G                   Am
 nalikane budhal ning luar negeri..
         E                F
 jebul cidro.. marang tresno..
              G                Am
 sing wis tak jogo nganti kowe teko..

 Interlude :
 Dm  Am  E  Am
 Dm  Am  E  Am

 Reff :
 Dm             G                  C
  cukup semene.. tresnomu mung semene..
        E   
 sak uwise..
         F      G         Am
 kowe sugih nduwe sembarange..
 Dm               G               C
  njaluk pisahan.. kowe njaluk pisahan..
        E
 tego-tegone kowe..
    F        G         Am
 ngejur ati dalam penantian..

 Interlude :
 Am  Dm  G  C
 Dm  Am  F  G  Am

 Am        G     F        Am
 opo ra kelingan nalikane pamitan
 Am          G   F          Am
 pamit karo aku, pamit karo anakmu
 Am       G      F             Am
 opo ra kelingan tangismu ning dadaku
 Am       G          F         Am
 ibarat dadi gedung, ra keno ditewu..

         E              F
 jebul lali.. marang janji..
       G                   Am
 nalikane budhal ning luar negeri..
         E                F
 jebul cidro.. marang tresno..
              G                Am
 sing wis tak jogo nganti kowe teko..

 Interlude :
 Dm  Am  E  Am
 Dm  Am  E  Am

 Reff :
 Dm             G                  C
  cukup semene.. tresnomu mung semene..
        E   
 sak uwise..
         F      G         Am
 kowe sugih nduwe sembarange..
 Dm               G               C
  njaluk pisahan.. kowe njaluk pisahan..
        E
 tego-tegone kowe..
    F        G         Am
 ngejur ati dalam penantian..
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter