-->

Chord Nglilakne Kowe - Fira Azzahra

 Intro:
 Bm

       Bm          F#m
 lungo o.. aku wis lilo..
           G
 timbang kowe
           A           D  F#
 ning kene mung gawe loro..

     Bm
 wis marem rasamu
         F#m
 kelakon ngremuk atiku..
 G             A             D
 aku pancen ra pantes kanggo awakmu..

 Interlude:
 Bm  F#m  Em  Bm
 Bm  F#m  Em  F#  A

 D
 pancen mlarat bondo
        F#m
 pancen aku wong ra nduwe..
 G           Em
 nanging opo salah
         D
 yen aku nresnani kowe..
 Em                A
 yen pancen ra tresno
          D            Bm
 ngopo ra kondo mbiyen-mbiyene
     G                     A
 opo seneng yen gawe loro atiku..
           D    A
 mung gawe tatu..

 D
 ucapmu dek wingi
           F#m
 tak eling teko seprene..
 G              A
 susah seneng jarene
     D
 ora arep ninggalke..
 Em           A
 nanging nyatane..
         D              Bm
 koe wis nggandeng karo liyane
      G                 A
 tego atimu ninggalake aku.. 

 Reff:
       Bm          F#m
 lungo o.. aku wis lilo..
           G
 timbang kowe
           A           D  F#
 ning kene mung gawe loro..

     Bm
 wis marem rasamu
         F#m
 kelakon ngremuk atiku..
 G             A             Bm
 aku pancen ra pantes kanggo awakmu..

 Interlude:
 Bm  F#m  Em  Bm
 Bm  F#m  Em  F#  A

 D
 ucapmu dek wingi
      F#m
 tak eling teko seprene..
 G              A
 susah seneng jarene
     D
 ora arep ninggalke..
 Em           A
 nanging nyatane..
         D              Bm
 koe wis nggandeng karo liyane
      G                 A
 tego atimu ninggalake aku..  

 Reff:
       Bm          F#m
 lungo o.. aku wis lilo..
           G
 timbang kowe
           A           D  F#
 ning kene mung gawe loro..

     Bm
 wis marem rasamu
         F#m
 kelakon ngremuk atiku..
 G             A             D
 aku pancen ra pantes kanggo awakmu..

       Bm          F#m
 lungo o.. aku wis lilo..
           G
 timbang kowe
           A           D  F#
 ning kene mung gawe loro..

     Bm
 wis marem rasamu
         F#m
 kelakon ngremuk atiku..
 G             A             Bm
 aku pancen ra pantes kanggo awakmu..

 Outro:
 Bm  F#m  Em  Bm 
 Bm  F#m  Em  A  D
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter