-->

Chord Nompo Aku - Ojo Rusak

 Intro :
 Gm  C  F

     F         C         Dm
 tak kandani koe ojo nganti loro ati..
      Bb       C       F
 sing nyatane aku uwis ngerti..
    Gm       A            Dm
 saktenane pujaanmu mblenjani janjimu..
 Bb         C
 kudu kuat atimu..

   F       C         Dm
 saikine koe kudu ikhlasno atimu..
   Bb       C         F
 dilarani karo pilihanmu..
   Gm        A             Dm
 koe loro.. aku sing bakal nambani..
     Bb            Gm      C    F
 nganti mari.. nganti koe iso.. lali..

 Reff :
           Bb           C
 mugo koe iso.. ngerti atiku..
        Am           Dm    D
 saktenane.. tresno awakmu..
           Gm           C
 ndang mario.. wes lalekno..
             F
 deknen sing wis.. gawe loro..

           Bb              C
 kuatno atimu.. nangis wis ra perlu..
           Am           Dm  D
 yo mung siji.. panyuwunku..
          Gm             C
 jembarno atimu.. nompo aku..
          F
 ning uripmu..

 Interlude :
 Bb  C  Am  Dm  Gm  C  F  C 

   F       C         Dm
 saikine koe kudu ikhlasno atimu..
   Bb       C         F
 dilarani karo pilihanmu..
   Gm        A             Dm
 koe loro.. aku sing bakal nambani..
     Bb            Gm      C    F
 nganti mari.. nganti koe iso.. lali..

 Reff :
           Bb           C
 mugo koe iso.. ngerti atiku..
        Am           Dm    D
 saktenane.. tresno awakmu..
           Gm           C
 ndang mario.. wes lalekno..
             F
 deknen sing wis.. gawe loro..

           Bb              C
 kuatno atimu.. nangis wis ra perlu..
           Am           Dm  D
 yo mung siji.. panyuwunku..
          Gm             C
 jembarno atimu.. nompo aku..
          F
 ning uripmu..

             Gm          C
 jembarno atimu.. nompo aku..
          F
 ning uripmu..
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter