-->

Chord Ojo Nangis - Ndarboy Genk (Cover Woro Widowati)

 Capo di fret 3
 Intro :
 C  F  Am  G  F
 Em  Am  Em  Am
 Dm  G

 C                   F
 mbiyen mbok perjuangke..
   G          F    Em
 saiki mbok sia..siake..
  A                        Dm
 aku sing selalu ono pas kowe loro..
     F                  G  Dm  G
 pas kowe durung sopo sopo..

 C             F
 aku wis jogo ati..
   G          F       Em
 kowe dolanan neng mburi..
   A                         Dm   Em
 kabeh sing tak perjuangke sio..sio..
      F          G          C    Gm
 kowe milih karo sing luwih mulyo.. 

   C      F
 mesakke atiku..
                 G
 yen tak teruske ro kowe..
           C      G/B        Am
 mending pisah.. aku wes ra betah..
             Dm
 wes kebacut getun..
             G
 kulo nderek langkung..
            C       C7
 tresno wes rampung..

 Reff :
        F          G        Em
 ojo nangis.. sing uwes yo uwes..
      A          Dm
 seng ilang ben ilang..
 G                 C    C7
 cukup aku kelaran laran..

        F          G      F     Em
 aku nyerah.. seng bubrah ben bubrah..
 A                     Dm
 kowe bakal ngerti larane..
   G                       C
 naliko ditinggal pas jeru jerune..

        Am     Em
 kudune ngati-ati..
        F           C
 opo meneh yen bab ati..
         Am      Em
 kudu mlaku dewe dewe..
 F      G            C
 larane tak tanggung dewe..

 Interlude :
 G#  Gm  Fm  G

          F
 mesakke atiku..
                 G
 yen tak teruske ro kowe..
           C      G/B        Am
 mending pisah.. aku wes ra betah..
             Dm
 wes kebacut getun..
             G
 kulo nderek langkung..
            C       C7
 tresno wes rampung..

 Reff :
        F          G        Em
 ojo nangis.. sing uwes yo uwes..
      A          Dm
 seng ilang ben ilang..
 G                 C    C7
 cukup aku kelaran laran..

        F          G      F     Em
 aku nyerah.. seng bubrah ben bubrah..
 A                     Dm
 kowe bakal ngerti larane..
   G                       C
 naliko ditinggal pas jeru jerune..
 A                     Dm
 kowe bakal ngerti larane..
 G                         C    Fm  C
 naliko ditinggal pas jeru jerune..
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter