-->

Chord Ora Kelaran - ANTmusic

 Capo di fret 1
 Intro :
 F  C/E  Dm  C
 A#  Am  Gm  F  C

 F       Am   Dm
 aku.. pancen.. wong sepele..
   A#      C      F       
 bedo kahane karo kowe..
   Gm        Am     
 kowe milih kae..
          Dm  
 wes lali sing merjuangke..
    A#                       C     
 pancen aku iki mung mbok sepelekke..

   F            Am
 cukup.. wingi kui..
        Dm
 tresno sing tak lakoni..
   A#             C        F
 wingi ngucap janji jebule ngapusi..
  Gm        Am
 aku wes tenanan..
            Dm
 jebul mung pelampiasan..
  A#             C            F
 aku sadar mung mbok nggo dolanan..

 A#         C           Am     Dm
 aku wes lilo.. aku wes iso nerimo..
        Gm       C  
 yen pancen kahanane
         F
 wes angel di toto..
 A#          C   
 aku wes nyerah..
       Am        Dm
 Gusti kulo pun pasrah..
     Gm            C      F
 tak ikhlaske.. ben atimu bungah..

 Reff :
       A#          C
 ponorogo iseh jembar..
      Am      Dm
 ati iki ora ambyar..
           Gm       C
 nyawang kowe sesandingan
        F
 aku ra kelaran..

          A#         C
 wedang kopi tape telo..
       Am            Dm
 aku lilo mbok tinggalno..
      Gm        C             F
 ati iki tetep kokoh los tak culno..

 Interlude :
 A#  C  Am  Dm
 Gm  C  F
 A#  C  Am  Dm
 Gm  C  F

   F            Am
 cukup.. wingi kui..
        Dm
 tresno sing tak lakoni..
   A#             C        F
 wingi ngucap janji jebule ngapusi..
  Gm        Am
 aku wes tenanan..
            Dm
 jebul mung pelampiasan..
  A#             C            F
 aku sadar mung mbok nggo dolanan..

 A#         C           Am     Dm
 aku wes lilo.. aku wes iso nerimo..
        Gm       C  
 yen pancen kahanane
         F
 wes angel di toto..
 A#          C   
 aku wes nyerah..
       Am        Dm
 Gusti kulo pun pasrah..
     Gm            C      F
 tak ikhlaske.. ben atimu bungah..

 Reff :
       A#          C
 ponorogo iseh jembar..
      Am      Dm
 ati iki ora ambyar..
           Gm       C
 nyawang kowe sesandingan
        F
 aku ra kelaran..

          A#         C
 wedang kopi tape telo..
       Am            Dm
 aku lilo mbok tinggalno..
      Gm        C             F
 ati iki tetep kokoh los tak culno..

       A#          C
 ponorogo iseh jembar..
      Am      Dm
 ati iki ora ambyar..
           Gm       C
 nyawang kowe sesandingan
        F
 aku ra kelaran..

          A#         C
 wedang kopi tape telo..
       Am         Dm
 aku lilo mbok tinggalno..
      Gm        C             F
 ati iki tetep kokoh los tak culno..
      A#          C             F
 ati iki tetep kokoh los tak culno..
      A#          C             A#
 ati iki tetep kokoh.. los tak culno..

 Outro :
 A#m     F
 ho o ooo..
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter