-->

Chord Ora Masalah - Guyon Waton

 Intro : 
 D  A  Bm  F#m
 G  D  A   D  A

   D          A 
 Kowe pernah ono 
       Bm   F#m
 ning atiku
    G        A   
 janji ora bakal 
           D
 ninggalke aku
   Em         A 
 saiki kowe lungo
      D     A   Bm
 mblenjani janjimu
     Em
 ninggalke loro ning
          A 
 njero dodo 
          D   A
 Ora Masalah

    D           A
 Lambemu sing lamis
       Bm      F#m
 gawe atiku keiris
      G         A
 ra bakal aku nangis
         D           
 mergo kuwi wis di garis
       Em        A
 tresnomu koyo telo
    D            Bm
 anane mung nyereti
    Em
 isone gawe loro
        A             
 lorone ning njero ati  

 Reff :
  Bm
 Urip ra sah spaneng
          F#m
 ra ono kowe aku ayem
  G
 urip ra sah spaneng
          D        A
 ra ono kowe aku seneng..
       Bm
 Tresnomu uwis luntur
         F#m
 aku tak trimo mundur
      G 
 ketimbang nggawe
  A     D   A
 atiku ajur... 

 Interlude : 
 D  A  Bm  F#m  G  D  A
 D  A  Bm  F#m  G  D  A
 D  A

    D           A
 Lambemu sing lamis
       Bm      F#m
 gawe atiku keiris
      G         A
 ra bakal aku nangis
         D           
 mergo kuwi wis di garis
       Em        A
 tresnomu koyo telo
    D            Bm
 anane mung nyereti
    Em
 isone gawe loro
        A
 lorone ning njero ati...

 Reff :
  Bm
 Urip ra sah spaneng
          F#m
 ra ono kowe aku ayem
  G
 urip ra sah spaneng
          D        A
 ra ono kowe aku seneng
       Bm
 Tresnomu uwis luntur
         F#m
 aku tak trimo mundur
      G 
 ketimbang nggawe
  A     D   A
 atiku ajur... 

  Bm
 Urip ra sah spaneng
          F#m
 ra ono kowe aku ayem
  G
 urip ra sah spaneng
          D        A
 ra ono kowe aku seneng..

 Bm
 Ora masalah
         F#m
 sabarku turah turah
      G
 ketimbang nggawe 
  A      D
 atiku bubrah
      G
 ketimbang nggawe 
   A       D
 uripku susah..

 Outro : 
 A  D
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter