-->

Chord Pedot (Ora Jodo) - Veroliza

 Capo di fret 2
 Intro:
 Em  Bm  C  G
 Am  G  Am  D

      G         D
 mung biso tak angen..
   Em            D             C
 parasmu lan cerito sing mbien ono..
                 Am
 naliko kowe lan aku..
   A                        D
 sesandingan.. ngentekke wektu..

        G           D
 mung biso tak impekno..
    Em         Bm
 gambaran masa depan..
   C     G
 karo.. awakmu..
       Am                  D
 mergo dewek.. saiki wis bedo..

 Reff:
        Em        Bm
 sing gede pangapuramu..
        C        G
 aku ra iso neruske..
       C                    D
 mergo wong tuoku ora ngijinke..

        Em         Bm
 tulung rungokno tangisku..
        C           G
 kabeh iki wis garisku..
     C            D      G
 aku lan kowe ra iso.. dadi siji..

 Interlude:
 Em  Bm  C  G
 Em  Bm  C
 Em  Bm  C  G
 Am  D  G

      G         D
 mung biso tak angen..
   Em            D             C
 parasmu lan cerito sing mbien ono..
                 C
 naliko kowe lan aku..
   Am          A            D
 sesandingan.. ngentekke wektu..

        G           D
 mung biso tak impekno..
    Em         Bm
 gambaran masa depan..
   C     G
 karo.. awakmu..
       Am        A         D
 mergo dewek.. saiki wis bedo..

 Reff:
        Em        Bm
 sing gede pangapuramu..
        C        G
 aku ra iso neruske..
       C                    D
 mergo wong tuoku ora ngijinke..

        Em         Bm
 tulung rungokno tangisku..
        C           G
 kabeh iki wis garisku..
     C                        D
 aku lan kowe ra iso.. dadi siji..

        Em        Bm
 sing gede pangapuramu..
        C        G
 aku ra iso neruske..
       C                    D
 mergo wong tuoku ora ngijinke..

        Em         Bm
 tulung rungokno tangisku..
        C           G
 kabeh iki wis garisku..
     C                        D
 aku lan kowe ra iso.. dadi siji..

      Em         Bm
 lilakno wae yen nyatane..
   C   D    G
 dewe ora jodo..

 Outro:
 C  D  G
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter