-->

Chord Ra Metu Getihe - Wawan Sudjono

 Intro :
 F  Dm  Gm  C
 Am  D  Gm  C

 F
 Wes mbok apusi..
     Dm
 aku mung biso meneng..
 Gm
 wes mbok larani..
     C
 aku seh tetep seneng..
     Am
 wes tak trimo kanti ikhlas
   D
 lahir batinku..
    Gm                   C
 mergo gedene roso tresnaku..

 F
 Opo salahku..
         Dm
 kok nganti kowe tego..
 Gm
 opo seh kurang..
          C
 anggonku menehi roso..
   Am
 tulus tresnaku malah
      D
 mbok sio-sio..
    Gm
 janji setia..
     C               F
 kok kowe malah ngeliyo..

 Reff :
          Bb  C               Am
 Larane loro.. tapi ra metu getihe..
 D                       Gm
  perih sing ono ning njero dodo..
 Bbm             F
  ra biso di ceritakke….

          Bb  C               Am
 Larane loro.. tapi ra metu getihe..
 D                       Gm
  ra biso di sawang nganggo moto..
 C                      F
  mung biso tak rasakno perihe….

             C
 Ati kudu jembar..
                   F
 ben ora gampang ambyar..
    Dm          Gm
 Gusti nyuwun sabar..
         C           F
 mugo dekne enggal sadar..

 Interlude :
 Bb  C  Am  D
 Gm  Bbm  C
          (e e we e e..)

 F
 Opo salahku..
         Dm
 kok nganti kowe tego.. (e.. ha'e)
 Gm
 opo seh kurang..
          C
 anggonku menehi roso.. (penak rondo)
   Am
 tulus tresnaku malah
      D
 mbok sio-sio..
 (e ha'o e ha'o e ha'o e e)
    Gm
 janji setia..
     C               F
 kok kowe malah ngeliyo.. (o a o e)

 Reff :
          Bb  C               Am
 Larane loro.. tapi ra metu getihe..
 D                       Gm
  perih sing ono ning njero dodo..
 Bbm             F
  ra biso di ceritakke….

          Bb  C               Am
 Larane loro.. tapi ra metu getihe..
 D                       Gm
  ra biso di sawang nganggo moto..
 C                      F
  mung biso tak rasakno perihe….

          Bb  C               Am
 Larane loro.. tapi ra metu getihe..
 D                       Gm
  perih sing ono ning njero dodo..
 Bbm             F
  ra biso di ceritakke..

          Bb  C               Am
 Larane loro.. tapi ra metu getihe..
 D                       Gm
  ra biso di sawang nganggo moto..
 C                      F
  mung biso tak rasakno perihe..

             C
 Ati kudu jembar..
                   F
 ben ora gampang ambyar..
    Dm          Gm
 Gusti nyuwun sabar..
         C           F
 mugo dekne enggal sadar..
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter