-->

Chord SATRU - Denny Caknan X Happy Asmara

 Intro:
 A  E
 D  C#m  F#
 Bm  C#m  D  E

  A               E
 unine batin dungoku..
 D     E            F#m
  ra luput ko jenengmu..
 Bm   E             C#m  F#m
  aku ngedem-ngedem atimu..
 D              E
  bakoh mempertahankanmu..

 Intro:
 F#m   D  A/C#  Bm  E

    D                    A
 Gusti.. kulo mpun manut dalane..
 Bm        E                A
  mung jenengan sing ngatur critane..
 F#m                   C#m
  sing jelas aku mikir kedepane..
  D                   E
 opo bakal hubungan satru sak teruse..

 Chorus:
 D        E      C#m        F#m
  tulung percoyo aku sayang awakmu..
    Bm      C#m          F#m    F#
 buktine sampean nglirik liyane..
 D        E       C#m
  sumpah ra koyo sing
            F#m     Bm
 mbok pikir selama iki..
             E               A
 mas isoku meneng.. ngajeni awakmu..

 A                    D
  sepurane yen pancen salah..
 E             D         C#m
  sepurane yen aku ning uripmu
        F#m
 mung masalah..

       Bm
 rangkulen aku..
 E                     A
  iki gur mung salah pahamku.. 

 Interlude:
 D  E    F#m
    ha..aa.. uuuu..

 D        E             F#m  
  satru hubungan mung salah..
        Bm
 paham..mu..
              D          E        A
 sampean kudu ngerteni.. aku cemburu.. 

    D                    A
 Gusti.. kulo mpun manut dalane..
 Bm        E                A
  mung jenengan sing ngatur critane..
 A          F#m
 ho.. woo ooo..
                      C#m
 sing jelas aku mikir kedepane..
  D                   E
 opo bakal hubungan satru sak teruse..

 Chorus:
 D        E      C#m        F#m
  tulung percoyo aku sayang awakmu..
    Bm      C#m          F#m    F#
 buktine sampean nglirik liyane..
 D        E       C#m
  sumpah ra koyo sing
            F#m     Bm
 mbok pikir selama iki..
              E               A
 mas isoku meneng.. ngajeni awakmu..

 A                    D
  sepurane yen pancen salah..
 E                 C#m
  sepurane yen aku ning uripmu
        F#m
 mung masalah..

       Bm
 rangkulen aku..
 E                     A
  iki gur mung salah pahamku.. 

  A               E
 unine batin dungoku..
 D     E            F#m
  ra luput ko jenengmu..
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter