-->

chord Sayang - Via Vallen

 Intro:
 A  B  Abm  C#m  F#m  B  E 

   E                Abm 
 Sayang opo kowe krungu  
             C#m 
 Jerit e ati ku 
                  Abm 
 Mengharap engkau kembali 
   A       B          Abm    C#m 
 Sayang nganti memutih rambutku 
    F#m    B          E 
 Ra bakal luntur tresnoku 

 E 
 Wes tak cobo ngelalekne
                   Abm
 jenengmu soko atiku 
 Sak tenan e ra ngapusi
                 C#m
 isih terno sliramu 
 Pepuja neng ati
                     Abm
 nanging koe ora ngerti 
 Kowe sing tak wanti wanti 
               A  
 malah jebul saiki
               B 
 koe mblenjani janji 
              Abm   
 jare sehidup semati
                C#m 
 nanging opo bukti 
                A    
 kowe medot tresnoku
                B
 demi  wedoan liyo 
             E 
 yowes ora popo
                    E   C#m
 insyaallah aku iso li..lo..  

                     Abm
 meh sambat kaleh sinten
                A 
 yen sampun mekaten 
     B      E 
 merana uripku (o a o e..)

     A          B   
 aku welasno kangmas
    Abm       C#m 
 aku mesakno aku 
        A  
 aku nangis..
                    B 
 nganti metu eluh getih putih   

 Reff :
   E                Abm 
 Sayang opo kowe krungu  
             C#m 
 Jerit e ati ku 
                  Abm 
 Mengharap engkau kembali 
   A        B          Abm   C#m 
 Sayang nganti memutih rambutku 
    A     B            E 
 Ra bakal luntur tresnoku 

 E 
  Hari demi hari uwes tak lewati 
 Abm 
  yen pancen dalane kudu kuat ati 
 C#m 
  Ibarate sego uwes dadi bubur 
 Abm 
  nanging tresno iki ora bakal luntur 
 A              
  Sak tenane aku
 B 
 iki pancen tresno awakmu 
 Abm            
  ora ono liyane
 C#m                   A
 sing isoh dadi penggantimu 
                B 
 Wes kanggo awakmu
                  E 
 seng cocok neng atiku 
                          E
 nganti rambutku putih atimu
    D#    C#m
 ra bakal krungu   

                     Abm
 meh sambat kaleh sinten
                A 
 yen sampun mekaten 
     B      E 
 merana uripku (o a o e..)

     A          B   
 aku welasno kangmas
    Abm       C#m 
 aku mesakno aku 
        A  
 aku nangis
                    B
 nganti metu eluh getih putih 

 Reff : 
   E                Abm 
 Sayang opo kowe krungu  
             C#m 
 Jerit e ati ku 
                  Abm 
 Mengharap engkau kembali 
   A        B          Abm   C#m 
 Sayang nganti memutih rambutku 
    A     B            E 
 Ra bakal luntur tresnoku  

 E                               Abm
  sayang opo krungu tangis e ati ku 
                                   C#m 
 mengharap koe bali nang jero ati iki 
 nganti rambutku putih
                    Abm
 tangis eloh dadi getih mbok yo gek
                              A
 ndang bali nglakoni tresno suci 
                 B 
 aku marang sliramu
                  Abm
 jur ragu ning atiku
                  C#m
 aku ra isoh ngapusi
 sak tenan e neng ati 
 A                    
  mung kango sliramu
 B                  E
  cinta mu tetap abadi 
                              E  C#m
 selamanya sampai akhir hayat i..ni..

                     Abm
 meh sambat kaleh sinten
                A 
 yen sampun mekaten 
     B      E 
 merana uripku (o a o e..) 

     A          B    
 aku welasno kangmas
    Abm       C#m 
 aku mesakno aku 
        A              
 aku nangis nganti metu
        B 
 eluh getih putih 

 Reff :
   E                Abm 
 Sayang opo kowe krungu  
             C#m 
 Jerit e ati ku 
                  Abm  
 Mengharap engkau kembali 
   A        B          Abm   C#m 
 Sayang nganti memutih rambutku 
    A     B            E 
 Ra bakal luntur tresnoku

 E             A 
 Percoyo opo pepujamu 
      A      B        E 
 cintamu kan tetap abadi.. ye..
 
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter