-->

Chord Sebatas Khayalan - Gacobrush feat. Hasan Aftershine

 Intro:
 Am  D  Bm  Em
 C  D  G

    G           Bm        C
 pancen aku ngerti kowe seneng aku..
    D           D7
 pancen aku ngerti
           G
 tresnamu ning awakku..
   C              
 tapi sing ra biso
          Bm      Em
 ndelikne loro atiku
   Am                 D  
 hubunganmu karo deweke..
        G  Cm  D
 kekasihmu..

     G          Bm
 tresnamu nggo aku
            C
 ikhlas lan tulus..
    D                         G
 wektu bendinane mung nyawang kowe..
   C                     
 sebatas khayalan nduweni
 Bm          Em
 sing sak utuhe..
   Am                     D
 wayah wengi endahing ngimpi..
           G    Dm  G
 bareng sliramu..

 Reff:
         C       
 njoboku rapopo..
 Cm       G       Em
  njeroku nelongso..
          Am         D         G
 wes suwe sabar kowe ora rumongso..
          C        
 opo nggo dolanan..
 Cm         G     Em
  tresno ra tenanan..
         Am      D       G
 jare janji kowe bakal pisahan..

 Imterlude:
 C  G  Am  D  G
 C  D  Bm  Em  C  D  G

     G          Bm
 tresnamu nggo aku
        C
 ikhlas lan tulus..
    D                         G
 wektu bendinane mung nyawang kowe..
   C                     
 sebatas khayalan nduweni
 Bm          Em
 sing sak utuhe..
   Am                     D
 wayah wengi endahing ngimpi..
           G      Dm G
 bareng sliramu.. hoo..

 Reff:
         C       
 njoboku rapopo..
 Cm       G       Em
  njeroku nelongso..
          Am         D         G
 wes suwe sabar kowe ora rumongso..
          C        
 opo nggo dolanan..
 Cm         G     Em
  tresno ra tenanan..
         Am      D         G
 jare janji kowe bakal pisahan..

         C       
 njoboku rapopo..
 Cm       G      Em
  njeroku nelongso..
          Am         D         G
 wes suwe sabar kowe ora rumongso..
          C        
 opo nggo dolanan..
 Cm         G    Em
  tresno ra tenanan..
         Am      D       G    Em
 jare janji kowe bakal pisahan..
      Am         D         G
 jare janji kowe bakal pisahan..
         Am     D            G
 jare janji.. kowe.. bakal pisahan..
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter