-->

Chord Tak Jarne Kowe (Acoustic Version) - Jeffry & Ardian

 Intro :
 G  C  G/B  Am  D
 G  C  G/B  Am  D

 G
 kowe karo aku
       C
 wis pirangane taon
 D
 mbangun tresno iki
     G           D/F#
 jaremu uwis mari
   Em       Am
 kupercoyo awakmu
   C          G     D/F#
 kupercoyo omonganmu
  Em          D
 opo wae sing mbok ucapke
 C        D
 aku percoyo..

 Reff :
             C
 tak jarne kowe..
       D        G   D/F#
 mlaku karo liyane..
 Em         Am
 puwas-puwasne..
 D          G
 tuwuk-tuwukne..

      G7    C
 neng kene aku..
       D            G  D/F#
 mong iso nyantai wae..
     Em         Am
 nek kowe wis bosen..
           D            G
 mengko mbalek-mbalek dewe..

 Interlude :
 G  C  D  G  D/F#
 Em  Am  D  G  G7

 G
 kowe karo aku
       C
 wis pirangane taon
 D
 mbangun tresno iki
     G           D/F#
 jaremu uwis mari
   Em       Am
 kupercoyo awakmu
   C          G     D/F#
 kupercoyo omonganmu
  Em          D
 opo wae sing mbok ucapke
 C        D
 aku percoyo..

 Reff :
             C
 tak jarne kowe..
       D        G   D/F#
 mlaku karo liyane..
 Em         Am
 puwas-puwasne..
 D          G
 tuwuk-tuwukne..

      G7    C
 neng kene aku..
       D            G  D/F#
 mong iso nyantai wae..
     Em         Am
 nek kowe wis bosen..
           D            G
 mengko mbalek-mbalek dewe..

             C
 tak jarne kowe..
       D        G   D/F#
 mlaku karo liyane..
 Em         Am
 puwas-puwasne..
 D          G
 tuwuk-tuwukne..

      G7    C
 neng kene aku..
       D            G  D/F#
 mong iso nyantai wae..
     Em         Am
 nek kowe wis bosen..
           D            G
 mengko mbalek-mbalek dewe..
                Am
 nek kowe wis bosen..
           D            G
 mengko mbalek-mbalek dewe..
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter