-->

Chord Tembang Asmoro - Esa Risti

 Intro :
 Dm  Am  Bb  C  Dm
 Am  Bb  C  Am  Dm 

 Dm
 tembang sing tak tulis..
  Am
 amung kanggo kowe..
 Gm
 nembangake bathin
    A
 tansah pingin nyanding..

 Dm
 adem angin wengi..
      Am
 sing ngeridu ati..
 Gm
 soyo ngilengake..
     A                Dm
 kangmas.. sing tak tresnani..

     Gm
 tak suwun kowe..
  Dm
 njogo roso iki..
   Bb
 tetep siji tresno..
          A
 nganti tekaning pati..

 Reff :
     Dm
 ra ono wong liyo..
      D           Gm
 mung kowe.. sing tak sayang
        Gm
 tansah tak jogo..
      C              F      A
 siji tresnoku.. ora bakal ilang..

     Dm
 ra ono wong liyo..
      D      Gm
 mung kowe.. gawe tenang..
      Gm
 mugo ning kono..
      C              A
 jogo tresnomu.. ojo nganti kurang..

 Interlude :
 Dm  Am  Bb  C  Dm  A

 Dm
 adem angin wengi..
      Am
 sing ngeridu ati..
 Gm
 soyo ngilengake..
     A                Dm
 kangmas.. sing tak tresnani..
 
     Gm
 tak suwun kowe..
  Dm
 njogo roso iki..
   Bb
 tetep siji tresno..
          A
 nganti tekaning pati..

 Reff :
     Dm
 ra ono wong liyo..
      D           Gm
 mung kowe.. sing tak sayang
        Gm
 tansah tak jogo..
      C              F      A
 siji tresnoku.. ora bakal ilang..

     Dm
 ra ono wong liyo..
      D      Gm
 mung kowe.. gawe tenang..
      Gm
 mugo ning kono..
      C              A
 jogo tresnomu.. ojo nganti kurang..

     Dm
 ra ono wong liyo..
      D           Gm
 mung kowe.. sing tak sayang
        Gm
 tansah tak jogo..
      C              F      A
 siji tresnoku.. ora bakal ilang..

     Dm
 ra ono wong liyo..
      D      Gm
 mung kowe.. gawe tenang..
      Gm
 mugo ning kono..
      C              A             Dm
 jogo tresnomu.. ojo nganti kurang..
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter