-->

Chord Tresnoku Paling Jeruh - Elsa Safira ft. OM Nirwana

 Intro :
 Dm  C  Bb  C
 Dm  C  Bb  Gm  A 

     Dm          C         F
 menengo wae lungguho ning jejerku..
     Gm           A            Dm
 opo sing ko karepno bakal tak turuti..
       Dm          C
 cukup mung jogo diri..
       Bb         F
 cukup mung jogo ati..
       Gm            A         Dm 
 jo sampek kau menghilang lalu pergi..

 Interlue :
 Dm  C  Bb  C
 Dm  C  Bb  A 

     Dm      C            F      
 coboen ae golek o ning mburiku..
        Gm            A          Dm
 wong wadon temen tresno ning sliramu..
         Dm       C
 mungkin ono gantine..
        Bb        F
 sing luwih teko aku..
         Gm          A         Dm   A
 nanging yakin tresnoku paling jeru..

 Reff :
   Dm
 rungokno aku..
          Gm                   C
 tresnoku ra bakal ilang selawase..
             F           A
 aku tenan sayang karo kowe..

    Dm
 percoyo aku..
          Gm                      C
 tresnoku ra kabal lekang oleh waktu..
                F             A
 nganti kapan tetep ning sliramu..

      Bb     A            Dm
 ngertio.. kabeh nggo awakmu..

 Interlude :
 Gm  C  F  Dm
 Gm  A  Dm  D
 Gm  C  F  Dm
 Gm  A  Dm  A

     Dm      C            F      
 coboen ae golek o ning mburiku..
        Gm            A          Dm
 wong wadon temen tresno ning sliramu..
         Dm       C
 mungkin ono gantine..
         Bb        F
 sing luwih teko aku..
         Gm          A         Dm   A
 nanging yakin tresnoku paling jeru..

 Reff :
   Dm
 rungokno aku..
          Gm                   C
 tresnoku ra bakal ilang selawase..
             F           A
 aku tenan sayang karo kowe..

    Dm
 percoyo aku..
          Gm                      C
 tresnoku ra kabal lekang oleh waktu..
                F             A
 nganti kapan tetep ning sliramu..

   Dm
 rungokno aku..
          Gm                   C
 tresnoku ra bakal ilang selawase..
             F           A
 aku tenan sayang karo kowe..

    Dm
 percoyo aku..
          Gm                      C
 tresnoku ra kabal lekang oleh waktu..
                F             A
 nganti kapan tetep ning sliramu..

      Bb     A            Dm
 ngertio.. kabeh nggo awakmu..
      Bb     A            Dm
 ngertio.. kabeh nggo awakmu..
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter