-->

Chord Tulisan Kenangan - Benner Official

 Intro :
 D  G  A  D
 Bm  G  A  D

       D          G
 wengi iki tak tuliske..
 A                    D
  kenangan pas mbiyen aku ro koe..
 Bm                 G              A
  mbiyen koe ngucap janji tekane mati
                   D
 ora bakal tok blenjani..

 G      A            F#m  Bm
  janji sumpah lan setio..
 G        A        D
  awak dhewe bebarengan..
 G       A             F#m        Bm
  tapi mengapa kau tinggalkan diriku
 Em         A           D
  kau pergi cari yang baru..

 Reff :
        G         A
 ngapuranen.. awakku
          F#m     Bm
 wes gawe loro atimu..
     G            A
 wes mblenajni janji..
            D
 seng biyen karo koe..

           G           A
 kabeh wes tak.. ikhlaske
         F#m       Bm
 senajan ngene dalane..
       Em
 bakal tak tompo..
     A         D
 yen ngene akhire..

 Interlude :
 G  A  F#m  Bm
 G  A  D
 G  A  F#m  Bm
 Em  A  D

 G      A            F#m  Bm
  janji sumpah lan setio..
 G        A        D
  awak dhewe bebarengan..
 G       A             F#m        Bm
  tapi mengapa kau tinggalkan diriku
 Em         A           D
  kau pergi cari yang baru..

 Reff :
        G         A
 ngapuranen.. awakku
          F#m     Bm
 wes gawe loro atimu..
     G            A
 wes mblenajni janji..
            D
 seng biyen karo koe..

           G           A
 kabeh wes tak.. ikhlaske
         F#m       Bm
 senajan ngene dalane..
       Em
 bakal tak tompo..
     A         D
 yen ngene akhire..

 G      A          F#m  Bm
  wes rasah diteruske..
 G           A        D
  yen pancen iki takdire..
 G      A            F#m  Bm
  saiki wes dhewe-dhewe..
 G      A            D
  mugo oleh sing liyane..

 Reff :
        G         A
 ngapuranen.. awakku
          F#m     Bm
 wes gawe loro atimu..
     G            A
 wes mblenajni janji..
            D
 seng biyen karo koe..

           G           A
 kabeh wes tak.. ikhlaske
         F#m       Bm
 senajan ngene dalane..
       Em
 bakal tak tompo..
     A         D  Bm
 yen ngene akhire..
       Em
 bakal tak tompo..
     A         D  Bm
 yen ngene akhire..
       G
 mugo oleh ganti..
         	A   D  G  A  D
 iso langgeng selawase..
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter