-->

Chord Watu - James AP

 Intro :
 Am  Em  F  G
 Am  Em  F

 Am 
 watu hang atos.. baen
            Em
 magih biso ke..ki..kis..
           Dm
 tapi atin riko..
             Am
 soyo ngatos-ngatosno..

 Am
 belajaro nger..teni
               Em
 dung pingin dire..ga..ni..
             Dm
 njajal ngerasakno..
            Am
 makne podo keroso..

   Dm                  G
 bolak balik riko gawe wirang..
      Em                 Am
 isun nong ngarep wong liyan..

 Reff :
               Am
 makne wis sun kubur urip-urip..
               Em
 kenangan ring ati timbang loro ati..
      Dm                          Am
 mergane.. desimpeno.. soyo nggerogoti..

      Am
 mergane kenangan iki..
             Em
 mung gawe kangelan isun biso lali..
       Dm             G           Am
 pungkase.. mung gawe urip keroso mati..

 Interlude :
 F  Dm  Am
 F  Dm  Am

   Dm                  G
 bolak balik riko gawe wirang..
      Em                 Am
 isun nong ngarep wong liyan..

 Reff :
               Am
 makne wis sun kubur urip-urip..
               Em
 kenangan ring ati timbang loro ati..
      Dm                          Am
 mergane.. desimpeno.. soyo nggerogoti..

      Am
 mergane kenangan iki..
             Em
 mung gawe kangelan isun biso lali..
       Dm             G           Am
 pungkase.. mung gawe urip keroso mati..

               Am
 makne wis sun kubur urip-urip..
               Em
 kenangan ring ati timbang loro ati..
      Dm                          Am
 mergane.. desimpeno.. soyo nggerogoti..

      Am
 mergane kenangan iki..
             Em
 mung gawe kangelan isun biso lali..
       Dm             G           Am
 pungkase.. mung gawe urip keroso mati..
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter