-->

Chord Wes Tatas - Happy Asmara

 Capo di fret 3
 Intro:
 C  G  Am
 F  G  C

 C          G
 tak eleng-eleng..
          Am
 mbiyen tau ngomong opo..
      F         G
 arep ngancani aku tekan..
     C
 pungkase umurku..

   Dm         E
 nanging saikine..
      Am
 kowe ninggal janjine..
    F
 ibarat banyu mili..
           G
 wes tekan segoro..

   C        G            Am
 cubo dadi aku.. kuat po atimu..
    F          G           C
 mesti kowe sambat.. ora kuat..
  Dm       E           Am G
 aku uwes ora pengen lara..
       F
 atiku wes tenang..
            G
 wes tak anggep ilang..

 Chorus:
          C       G
 layangan sing tatas..
       Am           Em
 tondo tresnoku wis pungkas
         F              C
 mabur duwur ngalang-ngalang..
       Dm          G
 yen nibo dadi kenangan.. 

           C         G
 kowe sing tak eman-eman..
        Am        Em
 ninggalke roso kelaran
      F           C
 opo iki wis takdire..
        Dm       G
 aku ikhlas, aku pasrah..
            C
 wis tak ngalah..

 Interlude:
 C  G  Am  Em
 F  C  Dm  G
 C  G  Am  Em
 F  C  Dm  G  C  G

 C          G           Am
 cubo dadi aku.. kuat po atimu..
    F          G           C
 mesti kowe sambat.. ora kuat..
  Dm       E           Am G
 aku uwes ora pengen lara..
       F
 atiku wes tenang..
            G
 wes tak anggep ilang..

 Chorus:
          C       G
 layangan sing tatas..
       Am           Em
 tondo tresnoku wis pungkas
         F              C
 mabur duwur ngalang-ngalang..
       Dm          G
 yen nibo dadi kenangan.. 

           C         G
 kowe sing tak eman-eman..
        Am        Em
 ninggalke roso kelaran
      F           C
 opo iki wis takdire..
        Dm       G
 aku ikhlas, aku pasrah..
            C
 wis tak ngalah..

          C       G
 layangan sing tatas..
       Am           Em
 tondo tresnoku wis pungkas
         F              C
 mabur duwur ngalang-ngalang..
       Dm          G
 yen nibo dadi kenangan.. 

           C         G
 kowe sing tak eman-eman..
        Am        Em
 ninggalke roso kelaran
      F           C
 opo iki wis takdire..
        Dm       G
 aku ikhlas, aku pasrah..
            C
 wis tak ngalah..
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter