-->

Chord Yowes Modaro - Aftershine Ft Damara De

 Intro : 
 C  D  Bm  Em  Am  D  G

                C
 rino ing wayah wengi
 D                     
   aku eling kowe 
     G            D/F#
 sek mbiyen ngancani
 Em                     Am
  susah seneng dilakoni bebarengan
          D                   G  
 tanpo terpikirkan akhire bubaran..

 Intro : 
 C  D  G

                  C
 atiku loro njobo njerone ambyar
 D
  nyawang sliramu 
        G          D/F#
 andang nduwe gandengan
 Em                  Am
  iki ati udu bahan nggo dolanan
        D                     G    D
 aku trimo ngalah mugo kowe bungah.. 

 Reff :
            G
  mbok yo tulung sadaro
        D
  ojo sepenak e dewe
       Em
  kiro-kiro ra tresno
         Bm
  ora ko ngene carane
        C
  waton ninggal lungo
          G
  gandeng karo wong liyo
         Am                  D
  yowes ora popo karma iseh ono
            G
  yowes modaro..

 Interlude : 
 C  D  Bm  Em  E  Am  D  G

                   C
 opo kowe ora ngerumangsani
 D
   aku merjuangke 
  G        D/F#
 isuk awan wengi
 Em                      Am
  golek rejeki tak nggo ndandani
         D                      G
 basan kowe dadi lali sek ngancani.. 

 Female : (Damara De)
   C          D
 sepurane kangmas
  G      D/F#  Em
 aku ninggal lungo
  Am        D             G
 aku sadar aku wes ngelarani..
 C        D          Bm  B
   aku yo pingin bahagia
   Am
 jujur kesel melarat
      D
 urip rekoso..

 Reff :
            G
  mbok yo tulung sadaro
        D
  ojo sepenak e dewe
       Em
  kiro-kiro ra tresno
         Bm
  ora ko ngene carane
        C
  waton ninggal lungo
          G
  gandeng karo wong liyo
         Am                  D
  yowes ora popo karma iseh ono
            G
  yowes modaro..

      G
  sadaro
            G
  mbok yo tulung sadaro
        D
  ojo sepenak e dewe
       Em
  kiro-kiro ra tresno
         Bm
  ora ko ngene carane
        C
  waton ninggal lungo
          G
  gandeng karo wong liyo
         Am                  D
  yowes ora popo karma iseh ono
            G
  yowes modaro..
FONT:

Related Posts

Subscribe Our Newsletter